PolomanGR Μάϊος 26, 2016 #81 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 Λεω να συμμετέχω αυτην την Κυριακη μετα απο καιρο απουσίας. Γνωστοποιώ απο τωρα,οτι δεν εχω κανει ουτε γυρο,και πιθανον ουτε θα κανω μεχρι την κυριακη,με οτι αυτο συνεπάγεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 26, 2016 #82 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 πριν 18 λεπτά, το μέλος PolomanGR έγραψε: Γνωστοποιώ απο τωρα,οτι δεν εχω κανει ουτε γυρο,και πιθανον ουτε θα κανω μεχρι την κυριακη,με οτι αυτο συνεπάγεται. Μια πολυ ενδιαφερουσα Δευτερα 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 26, 2016 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 Φρένα φρένα φρένα κράτα απόσταση πριν την πρώτη στροφή ! Remember spa ferrari 312t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Μάϊος 26, 2016 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 11 hours ago, akis_z80 said: Όσο μαθαίνω το αυτοκίνητο πάντως, νομίζω ότι δε με καλύπτει η χαμηλή ρύθμιση του μπροστινού camber. Μπορεί αρχικά το μικρό camber να είναι καλό για να συνηθίσεις, αλλά όσο εξαντλείς τα όρια, θες κάτι παραπάνω. Αν βάλεις το παραπάνω όμως από την αρχή, μπορεί να μη σου αρέσει καθόλου σαν αίσθηση.. Ελπίζω να έβγαλε νόημα αυτό που έγραψα Το δοκίμασα και εγώ και συμφωνώ, αλλά δυστυχώς από οτι βλέπω μόνο με υποστροφικό setup μπόρει να κρατήσει το rx7 τα μπροστά semislick σε θερμοκρασία... και γενικά δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές στα setup. Με street λάστιχα έχει αντίστοιχα προβλήματα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 27, 2016 #85 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 (edited) Το πιθανότερο είναι να μην λάβω μέρος την Κυριακή γιατί θα έχω επισκέψεις που πιθανόν είναι να φύγουν τη Δευτέρα ,κρίμα αφενός γιατί είναι του φίλου μου του Ιάσονα και αφετέρου γιατί όντως το mazda είναι απόλαυση . Οπότε Ιάσονα παράκληση στήσε τον σέρβερ για τον αγώνα ,αν τώρα ευαρεστηθούν και φύγουν από Κυριακή απόγευμα θα συμμετέχω στα σίγουρα. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2016 από panosdimp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 27, 2016 Author #86 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 (edited) ......................... Δημητρης,Εσυ, Ακης , μαλλον Γιωργος , Θοδωρης...τι θα γινει ; Παλι 5-10 ατομα θα ειμαστε ;; Δε το κλεινουμε το μαγαζι ; Υ.Γ μην αγχωνεσαι..Εγω θα τα στησω Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 27, 2016 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 (edited) Το τρέχουμε την επόμενη ξανά εμένα δεν με πειράζει και πιστέυω ούτε τους υπόλοιπους το πολύ πολύ να βάλουμε street ελαστικά έτσι για αλλαγή την επόμενη φορά η κάποια άλλη πίστα . Βγάλε και τον Vita είναι στη Γερμανία πάει να παρακαλέσει τη Μέρκελ να μας λυπηθεί ,πιστέυω πως κάτι θα καταφέρει δεδομένου ότι είναι και πολύ γόης άνδρας Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2016 από panosdimp 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 27, 2016 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 16 hours ago, Lylankor said: Το δοκίμασα και εγώ και συμφωνώ, αλλά δυστυχώς από οτι βλέπω μόνο με υποστροφικό setup μπόρει να κρατήσει το rx7 τα μπροστά semislick σε θερμοκρασία... και γενικά δε μου αρέσουν τέτοιες λογικές στα setup. Με street λάστιχα έχει αντίστοιχα προβλήματα? Εντελως άλλο αυτοκινητο με street tyres Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 27, 2016 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 πριν 48 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: αν τώρα ευαρεστηθούν και φύγουν από Κυριακή απόγευμα θα συμμετέχω στα σίγουρα. Να ερθουμε απο κει να το κανονισουμε, αν θες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 27, 2016 Author #90 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 54 minutes ago, panosdimp said: Το τρέχουμε την επόμενη ξανά εμένα δεν με πειράζει και πιστέυω ούτε τους υπόλοιπους το πολύ πολύ να βάλουμε street ελαστικά έτσι για αλλαγή την επόμενη φορά η κάποια άλλη πίστα . Βγάλε και τον Vita είναι στη Γερμανία πάει να παρακαλέσει τη Μέρκελ να μας λυπηθεί ,πιστέυω πως κάτι θα καταφέρει δεδομένου ότι είναι και πολύ γόης άνδρας Α,ουτε ο Βητας........Ολο και καλυτερο γινεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 27, 2016 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Κατσε ρεπαιδακιμου μπας κ παρουμε καμια podium θεση κ μεις 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 27, 2016 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 πριν 10 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Α,ουτε ο Βητας........Ολο και καλυτερο γινεται.... Βρε συ θα το κάνουμε όπως στις συνελεύσεις στους συλλόγους που στέλνουν ανακοίνωση" Αυτή την Κυριακή να είστε όλοι εκεί γιατί θα συζητήσουμε πολύ σημαντικά για τον κλάδο θέματα μπλα μπλα μπλα αν δεν έχουμε απαρτία" που δεν έχουν ποτέ" η συνέλευση θα μετατεθεί για την επόμενη Κυριακή" που τελικά πάλι δεν υπάρχει απαρτία . Lazy ... μείνε μέσα στον αγώνα αλλιώς θα σου αλλάξω το nick και θα το κάνω κάτι σε πολύ υποτιμητικό όπως paddles dog! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 27, 2016 #93 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Ραντεβού στις 11:00 στο thelab όσοι θέλετε, αν μαζευτούμε πολλοί το κάνουμε κ private. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 27, 2016 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Μάϊος 27, 2016 #95 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Κατά πάσα πιθανότητα θα μπω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 27, 2016 Author #96 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2016 Με το που τέλειωσε ο αγωνας του SRS , βλάβη στον ΟΤΕ (παλι) χαχα. Αν φτιαχτεί, μπαίνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos2171 Μάϊος 28, 2016 #97 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 Πρώτη επαφή χθες με το RX7 (και γενικά με το DLC) και έχω να πω τα καλύτερα τόσο για την αμαξάρα όσο και για το combo. Sorry για χθες αν χτύπησα κάποιον (νομίζω κατά την είσοδο στην πίστα). Δυστυχώς αύριο αύριο δε θα μπορέσω οπότε καλό αγώνα να χετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2016 Author #98 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 (edited) Ουτε εσυ ; Τοτε να φυγω εκτος Αττικης και να σας κανω spectate τα 3-4 ατομα που θα ειστε Έγινε επεξεργασία Μάϊος 28, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 28, 2016 #99 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 Μλκες κανονιστε να τρεχω μονος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 28, 2016 Author #100 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 Εσυ κανονισε να τρεξεις μονος σου και να πατησεις ALT F4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts