jamesbond Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2016 Παιδια που μπορώ να βρω τα mob για ελληνικούς χάρτες, ήχους v8 κλαπετα, και για άλλες νταλίκες? Και πως κάνω την εγκατάσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάϊος 23, 2016 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 παιδια sos ξερετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Μάϊος 23, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 με μια αναζήτηση https://www.google.gr/search?q=euro+truck+simulator+2&oq=euro+truck+simulator+2&aqs=chrome..69i57j69i60&client=ubuntu&sourceid=chrome&ie=UTF-8#q=euro+truck+simulator+2+greek+mods τώρα τι και πως πρέπει να το ψάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Μάϊος 23, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 Το ελληνικό πακέτο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Τα υπόλοιπα mods που είναι διαθέσιμα συνοδεύονται από οδηγίες εγκατάστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάϊος 23, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 (edited) Ενώ έχω κατεβάσει πχ τρέιλερ με το ελτα και πάω να δω για να κάνω αποστολές αλλά δεν το έχει Ούτε v8 sound δεν έχει Και τα έχω ενεργοποίηση από την διαχείριση τα mod που θέλω και στο games δεν βρίσκω τίποτα Αφού ένας είχε κατεβάσει Έλληνικους χάρτες και έκανε αποστολές στην Θεσσαλονίκη και Καστοριά Μήπως πρέπει να παρω δάνειο να αγοράσω καμιά νταλίκα? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 23, 2016 από jamesbond Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Μάϊος 24, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 παιδια το games ta exei παιξει θα το σβησω και θα το ξαναπερασω μπορειτε να μου πειτε ποια mod να βαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts