Pc_master Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2016 Καλησπερα, σημερα καθως εδω και καιρο μου εβγαζε ενα μηνυμα ο firefox ανα διαστηματα οτι δεν μπορει να γινει ενημρωση του, εψαξα να δω πως θα το κανω και λεγανε καπου στο ιντερνετ να διαγραψω η να αλλαξω το ονομα ενος αρχειου που εχει καταληξη .js στον φακελο του firefox. Το εκανα, και απο εκει και επειτα εχουν αλλαξει τα παντα, διαγραφηκαν οι ρυθμισεις μου στον firefox, οι σελιδοδεικτες γυρισαν σε πρωιμο σταδιο ακριβως οπως τους ειχα πριν μηνες διασπαρτα κλπ..ολα φαινεται να γυρισαν σε μια νεοτερη ρυθμιση και οψη που να ειχα στον firefox πριν μηνες..και το καταλαβα πληρως οταν μου εβγαλε ξαφνικα το μηνυμα ''It looks like you haven't started Firefox in a while''. Τι να κανω; πρεπει με καποιο τροπο να το φτιαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 23, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 Το διέγραψες ή του άλλαξες όνομα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts