liakjim Μάϊος 24, 2016 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 Άρη έχει και 2 λινκς που τα λένε αναλυτικότατα. Επίσης λέω και τα βήματα. Πες μου , που έχεις κολλήσει? 'Ελαβες το confirmation? Αν ναι κάνε login, πάνε στο support, κατέβασε το app, βάλτο εκεί που ξέρεις (χεχε) , ενεργοποίησέ το κατά τα γνωστά στα options και θα δεις ένα νέο υποsection, μέσα στο παιχίδι με όλα τα scheduled events. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 24, 2016 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 (edited) @Aris Teidis αφου σου ερθει το email επιβεβαιωσης πας στο forum και κατεβαζεις το app γιο το assetto Εδω δηλαδη ή αν θες κατεβασε το απο εμενα SRS Assetto Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2016 από Lazy Dog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 24, 2016 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 πριν 45 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Άρη έχει και 2 λινκς που τα λένε αναλυτικότατα. Επίσης λέω και τα βήματα. Πες μου , που έχεις κολλήσει? 'Ελαβες το confirmation? Αν ναι κάνε login, πάνε στο support, κατέβασε το app, βάλτο εκεί που ξέρεις (χεχε) , ενεργοποίησέ το κατά τα γνωστά στα options και θα δεις ένα νέο υποsection, μέσα στο παιχίδι με όλα τα scheduled events. πριν 45 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: @Aris Teidis αφου σου ερθει το email επιβεβαιωσης πας στο forum και κατεβαζεις το app γιο το assetto Εδω δηλαδη ή αν θες κατεβασε το απο εμενα SRS Assetto Θένκ ιου παίδες, θα το εγκαταστήσω το απόγευμα και βλέπουμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 24, 2016 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 (edited) Με Θοδωρή δηλώσαμε για BMW 235 που ξεκινά σε 5' Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 24, 2016 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 πριν 11 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Με Θοδωρή δηλώσαμε για BMW 235 που ξεκινά σε 5' Ρε κ@λόπαιδα εμείς δουλεύουμεεεεεεεεεεεεεεε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 24, 2016 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 Απογευμα θα τρεξω...θα γραψω εδω για οποιον θελει να "κολλησει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 24, 2016 Author #47 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 Ελατε Tattus σε 20'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 24, 2016 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 Χθες το βράδυ είχαμε μαζευτεί 15 άτομα νομίζω, και είμασταν έτοιμοι για Zand με Mx-5 cup.. Με το πουλί στο χέρι μείναμε όλοι μας!! Κάποια φρίκη έφαγε και μας πέταγε όλους με mismatch @liakjim Γράψε μία πόσοι ξεκινήσατε και πόσοι τελειώσατε, μετά το Race. Γιατί χθες 13 είμασταν γραμμένοι (στο ίδιο combo) 9 ξεκινήσαμε και 6 τερματήσαμε... Με το που έκαναν ένα spin χαιρετούσαν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 24, 2016 Author #49 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 Ελάτε, σε 25' έχει CUP σε Zandvoort!!!! πριν 47 λεπτά, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Χθες το βράδυ είχαμε μαζευτεί 15 άτομα νομίζω, και είμασταν έτοιμοι για Zand με Mx-5 cup.. Με το πουλί στο χέρι μείναμε όλοι μας!! Κάποια φρίκη έφαγε και μας πέταγε όλους με mismatch @liakjim Γράψε μία πόσοι ξεκινήσατε και πόσοι τελειώσατε, μετά το Race. Γιατί χθες 13 είμασταν γραμμένοι (στο ίδιο combo) 9 ξεκινήσαμε και 6 τερματήσαμε... Με το που έκαναν ένα spin χαιρετούσαν!! 11 , νομίζω τερματίσαμε όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 24, 2016 Author #50 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 Πω πω , τι αγώνας με το CUP? Καλό είναι τελικά, αν και δεν μου ταιριάζουν τέτοια αμάξια. Τους ευχαριστήθηκα όλους τους αγώνες σήμερα. Απίστευτη φάση το SRS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 25, 2016 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2016 Τι έγινε ρε παιδιά; Έγινα alien για μια βραδιά, ή με έβαλαν με τα δεύτερα; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 26, 2016 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 Χαιρετω! Ειμαι πλέον ο thanos zios ... Παρόλα αυτα κατέβασα το app το έτρεξα και δεν μου δίνει επιλογή για AC μονο rf2 netkarpro automobilista κλπ... Ξέρει κανείς γιατί; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 26, 2016 Author #53 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 Χαιρετω! Ειμαι πλέον ο thanos zios ... Παρόλα αυτα κατέβασα το app το έτρεξα και δεν μου δίνει επιλογή για AC μονο rf2 netkarpro automobilista κλπ... Ξέρει κανείς γιατί; Το app θα το βάλεις εκεί που είναι και τα υπόλοιπα python apps. Μετά θα μπεις στο παιχνίδι, στα options, general και θα το ενεργοποιήσεις. Θα φανεί το νέο μενού. Εκεί θα δεις τους αγώνες. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 26, 2016 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 το .exe έτρεξα. Έχει σημασία που θα το εγκαταστήσω; Άυτό εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliakas Μάϊος 26, 2016 #55 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 (edited) θέλει ξεχωριστώ app για το ac το έχει στο threat του ac στο forum τους για να το κατεβάσεις πρέπει να σε έχει κάνει activate ο mod τους αυτο που κατεβασες δεν κανει για το ac αλλα μονο για τα games που λεει Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2016 από aliakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 26, 2016 Author #56 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 Δήλωσα στον αγώνα των 2100 με DTM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 26, 2016 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 Ως προς το app ήταν αυτό που έλεγε ο aliakas και τον ευχαριστώ! Όμως με το app ενεργό δεν βλέπω να αλλάζει το μενού και να μπορώ να επιλέξω κάτι... GMT+3 δεν είμαστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 26, 2016 #58 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος thazio έγραψε: GMT+3 δεν είμαστε; Θα το βαλεις GMT+2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 26, 2016 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 (edited) πριν 9 λεπτά, το μέλος thazio έγραψε: Ως προς το app ήταν αυτό που έλεγε ο aliakas και τον ευχαριστώ! Όμως με το app ενεργό δεν βλέπω να αλλάζει το μενού και να μπορώ να επιλέξω κάτι... GMT+3 δεν είμαστε; GMT +2, κι ας εμφανίζει λάθος ώρα... Κανένας για τον αγώνα στις 22.00 ? (silvestone national, BMW 235i) Έλα τώρα που το χω... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2016 από Anthemius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 26, 2016 #60 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2016 Έχω κολλήσει... Ενεργοποιώ το app όπως όλα από το general κλπ και δεν αλλάζει τίποτα. Υπάρχει κανένας υπομονετικός να περιγράψει τα βήματα μετά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts