Stelios F. Μάϊος 22, 2016 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 Race στο SPA με το Lambo Cup car στις 10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 22, 2016 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 (edited) πριν 13 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Πολυ πολυ πολυ διασκεδαστικο... Στο τελευταιο srs πριν λιγο(πρεπει να ησουν μεσα Θεμη @Anthemius) ξεκινησα 3ος, επεσα απο βλακεια μου στην 15η κ τερματισα 6ος... Το καταυχαριστηθικα A! Εσύ ήσουν; Ναι! σε πέρασα κι όλας σε κάποια στιγμή στους πρώτους γύρους νομίζω..Μάλλον τότε που πήγες 15ος Έγινε ένας μικρός χαμός 2-3 φορές.. βρέθηκα στην 8η θέση από τύχη, αλλά μετά άστα να πάνε.. τελικά εγκατέλειψα γιατί σπάστηκα από την απόδοσή μου και άρχισα να αναζητώ επειγόντως setups! Πάντως πολλά incidents... το ματιάξατε! http://www.simracingsystem.com/raceresultssrs.php?&a=ZH4%3D&b=Ynp5d49nZmakqaNo&c=YQ%3D%3D&d=kb27ptOmow%3D%3D&e=fb%2Bvpsueow%3D%3D Έγινε επεξεργασία Μάϊος 22, 2016 από Anthemius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάϊος 22, 2016 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 Γράψτε λάθος , GT3 είναι το race στις 10, και είναι 60 λεπτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 22, 2016 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 εμενα μου γραφει αυτο (σημερα εκανα register) System is down for maintenance!Please check the forums for more information. ειναι φυσιολογικο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 22, 2016 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Default ρα... Βγαλε tc και πηγαινε το μαλλιοκουβαρα... Εντάξει, το βρήκα τι έφταιγε... TC off, ABS on, default setup, paddles instead of shifter(!!!), κατέβασμα σε 4η και καπάκι σε 3η στην τελευταία αριστερή στροφή -> 2.14.315 (περίπου 1,5 sec λιγότερο από το προηγούμενο p.r. μου) Τουλάχιστον είναι αξιοπρεπής χρόνος τώρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 22, 2016 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 Εγω συνηθισα το shifter κ δεν μπορω με τα αυτακια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 22, 2016 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Εγω συνηθισα το shifter κ δεν μπορω με τα αυτακια Κι εγώ έτσι νόμιζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 22, 2016 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 33 minutes ago, GoMaR said: εμενα μου γραφει αυτο (σημερα εκανα register) System is down for maintenance!Please check the forums for more information. ειναι φυσιολογικο ; Οχι κανονικα το βλεπω αλλά δεν με αφηνει να μπω πουθενα....με πεταει κατευθειαν Και ο Θοδωρης το ιδιο.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 22, 2016 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 οκ μπηκα..Μολις μου εστειλαν εμαιλ οτι ενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος Jason Gomarakis my name 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliakas Μάϊος 23, 2016 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 (edited) γράφτηκα και γω για check γιατί όπως το περιγράφετε είναι σαν το σύστημα του iracing όπου τα alien τρέχουν με τα alien και τα σαλιγκάρια τρέχουν με μένα όπως δηλ θα έπρεπε να είναι το AC από την αρχή με incidents και driver profile όπως είναι στο iracing edit ωχ ακόμα σε maintance είναι ? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 23, 2016 από aliakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 23, 2016 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 Θα ανοιξει μολις σου στειλουν εμαιλ οτι εγκριθηκε ο λογαριασμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliakas Μάϊος 23, 2016 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 αα γι αυτό μου λέει ότι δεν είναι activate το account tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 23, 2016 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 Γράφτηκα και εγώ (Aris Teidis) - να δω αν θα καταφέρω ποτέ να τρέξω... Επόμενο βήμα να κάνω download το αρχείο από SUPPORT/ Requirements και να το εγκαταστήσω στο PC μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliakas Μάϊος 23, 2016 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 το έκανα εγώ αλλά δεν έχει εκεί το AC είναι στο AC threat αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω προς το παρόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 23, 2016 Author #35 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 Στο πρώτο ποστ έχει όλο το info που χρειάζεστε. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 23, 2016 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 Δεν ειναι και πολυ off topic...... Το εχετε δοκιμασει το SRS στα αλλα sims που υποστηριζει; πχ rf2, automobilista.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 23, 2016 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 Δεν ειναι και πολυ off topic...... Το εχετε δοκιμασει το SRS στα αλλα sims που υποστηριζει; πχ rf2, automobilista.... Όχι ακόμα, αλλά στο automobilista προς το παρόν μόνο μέσω steam μπορείς να μπεις σε online server, οπότε υποθέτω πως δεν είναι automatic, δηλαδή μάλλον απλά κάνεις register από το site, και όταν έρθει η ώρα ψαχνεις τον server απο steam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 23, 2016 Author #38 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 Κοιτάξτε τι ετοιμάζουν, broadcasting system 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 23, 2016 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2016 ΑΑΑΑΑ αυτοί μπήκαν δυνατά στο Assetto!! Αυτοί πάνε να βάλουν στο AC ότι του λείπει!!! Ωραία πράματα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάϊος 24, 2016 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2016 πριν 19 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Στο πρώτο ποστ έχει όλο το info που χρειάζεστε. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο πρώτο ποστ δεν έχει καμιά πληροφορία εκτός του "Introduce Yourself" link και ένα βιντεάκι... βοηθήστε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts