Jump to content

Προβλημα με Asus P4P800-E Dlx....FSB more than 275?

AN7 OverClocker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά....έχει πιάσει κανείς με την ενλόγο μητρική πάνω απο 275 ΣΤΑΘΕΡΑ mhz FSB?

Εγώ δεν μπορώ....αν και έβαλα την υδρόψυξη που είχα στον Αθλονακο μου και αν και η θερμοκρασία έπεσε 10 ολόκληρους βαθμούς δεν μπόρεσα να ξεπεράσω τα 275 σταθερα στο prime με όσο τάση και αν δώσω...ακόμα και 1,6...και υπόψιν ότι στα 267 με μαμά τάση και ψύκτρα ήταν πλήρως σταθερό....

Έχει κανείς καμιά ιδέα?Ελατωματική?RMA?

Από Ram-Shop τι να πω?

’....και κάνει τρομερο undervoltage.....ας πούμε βάζω στο Βιος 1.5 και οταν τρεχω prime πάει 1,42-1,45 και ανεβάζει ο fsb 3-5 mhz.....:dots: :dots: :dots: :dots: :inlove: :inlove: :inlove:

Δες λίγο το edit....

Έχω βάλει ένα 80άρη να φυσάει και είναι παγωμένο...αν βεβαια δεν βάλω...πάει πάνω από 60...αφού άμα την ακουμπίσω την ψύκτρα για πανω απο 2 sec έχω έγκαυμα...

Καταρχήν βλέπω ότι είσαι με στόκ ψύξη οπότε βάζοντας νεράκι θα πάρεις μερικά mhz. Eπίσης επειδή η asus κάνει αρκετά undervoltage, χρειάζεσαι drop mod. H συγκεκριμένη asus πάντως 300-αρίζει οπότε δεν είναι πρόβλημα του chipset, μάλλον του cpu

εγώ αυτή που είχα πήγε 316φσβ... με swiftech chipset cooler...

τουλάχιστον άλλεξες την πάστα στο μαμίσιο ψυχτράκι του τσίπσετ?

πώς είσαι σίγουρος ότι φταίει το μόμπο και δεν τερμάτισε απλά η cpu?

Είπα ότι ο επεξεργαστής μπήκε σε νεράκι...

Ενοείται ότι είχα βάλει ΑΣ5...τελικά έβαλα ένα κοολερ της ΤΤ που είχα για το chipset αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά...

Δεν νομίζω να τερμάτισε..αφού με μαμά τάση είναι στα 267 και βράχος....

Είναι και από taiwan που λέτε εδώ ότι είναι καλύτερες...

’λλη μία ένδειξη ότι κάτι πάιζει είναι ότι βγάζει λάθος στο memtest86+ 1.51 στο τεστ 4 όταν βάζω τις μνήμες στα 200 με 2-2-2-5 και μην πείτε για PAT γιατί και στα 201 το ίδιοο γίνεται και μάλιστα στο ίδιο ΜΒ

Οι ρυθμισεις που πρεπει να γινουν στο BIOS εγιναν? Δεν θυμαμαι ποιες ακριβως, αλλα ηταν γνωστο οτι για να περασεις καποια συγκεκριμενα FSB(π.χ. τα 275) ηθελε καποιες αλλαγες στο BIOS.

ναι

to thortling 12.5%

kai legacy support disabled

Δεν έχω διαβάσει για άλλες ρυθμίσεις....

Ακόμα έχει όλα το μοσφετς και δεν τα κόβω ζεστά....λές να βάλω κανένα ψυκτράκι?

ακόμα και με 1.6 (το μαξ που με άφηνε με πρέσκοτ) έδινε 1.47v σε φουλ λόαντ, μήπως σε κόβει το ρεύμα? δοκίμασες το vcore mod? (ask doctor)

spi 1m ως τί φσβ βγάζει και με τί τάση στη cpu?

μεχρι 280 και ταση σε cpu 1.43 δλδ 1,37 λοαδ...άσε που έχω τρομερο overvoltage se idle kai under σε load....dld me 1.5 Βιος εχω 1,55 ιδλε και 1,44 λοαδ........

αυτό θα σου έλεγα και εγώ Vdrop mod και V core mod ....να γίνει σωστη δουλεια!

γιατί δε δοκιμάζει να ανεβάσεις τάση να δεις αν θα βοηθήσει? με καλό νερό ακόμαι και το 1.6 του βιοσ δεν θα σου προκαλέσει πρόβλημα μιας και σε φουλ λόαντ έχει το αντερβόλτατζ. το όβερ σε idle δεν είναι και τόσο πρόβλημα για τη cpu...

και με 1,6 έχω πάει...αλλα τίποτα...απο θερμοκρασία δεν έχω κανένα προβ....

@doctor

Δεν τολμάω να βάλω χέρι εγώ...αν θέλει κανείς να βάλει ένα χεράκι όχι....

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 20:55]

και με 1,6 έχω πάει...αλλα τίποτα...απο θερμοκρασία δεν έχω κανένα προβ....

@doctor

Δεν τολμάω να βάλω χέρι εγώ...αν θέλει κανείς να βάλει ένα χεράκι όχι....

......στη ζωή γενικότερα πρέπει να μάθεις να βάζεις.......... χέρι:)

......έτσι και η μητρική θέλει το χέρι της!

εννοεις 280 mhz με 1,43 volt;;;; idle η δεν καταλαβα καλα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.