Jump to content

Ιστορικό αξιοπιστίας

Recommended Posts

Ρε  παίδες  στο  ιστορικό  αξιοπιστίας  μου  βγάζει  πολλά  κοκκινα  ...και  αυτά  τα  μηνύματα  χωρις  να  έχω  προλήματα  ή  να  καταλαβαίνω  κάτι  εγω  κατα  τη  χρήση  των  windows 10

Αν γνωρίζει  κάποιος  θα  εκτιμήσω  τη  πληροφορία

Ευχαριστώ

a1.JPGa2.JPG

πριν 9 ώρες, το μέλος Delijohn έγραψε:

Επειδή έχω αγγλικά windows και η μετάφραση των ελληνικών είναι χάλια, μπορείς να μου πεις πού βλέπεις αυτό το μενού; Με τι έχει να κάνει;

πριν 9 ώρες, το μέλος Delijohn έγραψε:

Επειδή έχω αγγλικά windows και η μετάφραση των ελληνικών είναι χάλια, μπορείς να μου πεις πού βλέπεις αυτό το μενού; Με τι έχει να κάνει;

Πίνακας  ελέγχου --->>Ασφάλεια  και  συντήρηση (εικονίδιο με σημαιούλα)---->>Συντήρηση---Ιστορικό αξιοπιστίας ...Στα  Αγγλικά  δεν ...

πριν 4 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε:

Έχεις κάποιο πολυμηχάνημα ή scanner συνδεδεμένο με τον υπολογιστή;

Ή συνδέεις κάποιο κινητό ή φωτογραφική;

Ναι  τον  cannon MG6150  πολυμηχάνημα ....Γιατί ?

• Like 1

Καταρχήν μην αγχώνεσαι, τέτοια λαθάκια παίζουν συχνά. Μην σε ανησυχεί, εφόσον δεν σου προκαλεί κάποιο πρόβλημα στη χρήση που κάνεις.

Το συγκεκριμένο service χρησιμοποιείται για συσκευές που δίνουν εικόνα, scanner, πολυμηχανήματα, κάμερες κ.λπ.. Δες αν έχει κάποιο θέμα ή αν σου προκαλεί κάποιο πρόβλημα, αλλιώς αγνόησέ το.

• Like 1