velipsi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2016 Ρε παίδες στο ιστορικό αξιοπιστίας μου βγάζει πολλά κοκκινα ...και αυτά τα μηνύματα χωρις να έχω προλήματα ή να καταλαβαίνω κάτι εγω κατα τη χρήση των windows 10 Αν γνωρίζει κάποιος θα εκτιμήσω τη πληροφορία Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 18, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2016 Επειδή έχω αγγλικά windows και η μετάφραση των ελληνικών είναι χάλια, μπορείς να μου πεις πού βλέπεις αυτό το μενού; Με τι έχει να κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 19, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 Έχεις κάποιο πολυμηχάνημα ή scanner συνδεδεμένο με τον υπολογιστή; Ή συνδέεις κάποιο κινητό ή φωτογραφική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάϊος 19, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 πριν 9 ώρες, το μέλος Delijohn έγραψε: Επειδή έχω αγγλικά windows και η μετάφραση των ελληνικών είναι χάλια, μπορείς να μου πεις πού βλέπεις αυτό το μενού; Με τι έχει να κάνει; πριν 9 ώρες, το μέλος Delijohn έγραψε: Επειδή έχω αγγλικά windows και η μετάφραση των ελληνικών είναι χάλια, μπορείς να μου πεις πού βλέπεις αυτό το μενού; Με τι έχει να κάνει; Πίνακας ελέγχου --->>Ασφάλεια και συντήρηση (εικονίδιο με σημαιούλα)---->>Συντήρηση---Ιστορικό αξιοπιστίας ...Στα Αγγλικά δεν ... πριν 4 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε: Έχεις κάποιο πολυμηχάνημα ή scanner συνδεδεμένο με τον υπολογιστή; Ή συνδέεις κάποιο κινητό ή φωτογραφική; Ναι τον cannon MG6150 πολυμηχάνημα ....Γιατί ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάϊος 19, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2016 Καταρχήν μην αγχώνεσαι, τέτοια λαθάκια παίζουν συχνά. Μην σε ανησυχεί, εφόσον δεν σου προκαλεί κάποιο πρόβλημα στη χρήση που κάνεις. Το συγκεκριμένο service χρησιμοποιείται για συσκευές που δίνουν εικόνα, scanner, πολυμηχανήματα, κάμερες κ.λπ.. Δες αν έχει κάποιο θέμα ή αν σου προκαλεί κάποιο πρόβλημα, αλλιώς αγνόησέ το. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts