Κωνσταντίνος Σ. Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2016 Προσπαθώντας να περιορίσω όσο όσο το budget μου, έπεσε και το μάτι μου στην υποτιθέμενη επαγγελματική σειρά της intel. Με μια γρήγορη ματία φαίνονται σα να είναι budget i7s, με εξίσου μεγάλο cache, 8 threads, κατώτερη onboard gpu που κλαιν, και ελαφρώς χαμηλότερο clock. Όπου και αν διάβασα όμως λένε no για gaming, κανα render εδώ κι εκεί και γενικα casual χρηση... Που ακριβώς υστερούν?
Oric Μάϊος 18, 2016 #2 Μάϊος 18, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος Κωνσταντίνος Σ. έγραψε: ... λένε no για gaming, κανα render εδώ κι εκεί και γενικα casual χρηση... Ας μη πω καμιά βαρειά κουβέντα τώρα, με το κάθε χθεσινοβραδινό χάρχαλο που έκανε "ρέτζιστερ" στο γιού-τχιουμπ κι έφκιαξε "τσάνελ"... 1
Wizard! Μάϊος 18, 2016 #3 Μάϊος 18, 2016 Δεν ξέρω για ποιό μοντέλο μιλάς, αλλά δε βλέπω να υστερούν και ιδιαίτερα. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Intel-CPUs-Xeon-E5-vs-Core-i7-634/
LocoDiceGR Μάϊος 18, 2016 #4 Μάϊος 18, 2016 43 minutes ago, Oric said: Ας μη πω καμιά βαρειά κουβέντα τώρα, με το κάθε χθεσινοβραδινό χάρχαλο που έκανε "ρέτζιστερ" στο γιού-τχιουμπ κι έφκιαξε "τσάνελ"... Hobby λεγεται.
Recommended Posts