xaris2335 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2016 Καλησπέρα εδώ και μερικές μέρες έγινε μια συνάντηση στο ΤΕΙ Λάρισας για νέες ιδέες πάνω στις επιχειρήσεις, θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις και γνώμες σε όσους βρέθηκαν στη συνάντηση αυτή. Αξίζει να πάει κάποιος; Τι θα κερδίσει κάποιος απο αυτή την συνάντηση εκτός απο την εμπειρία; είναι κάτι σαν το open fund; θα ξαναγίνει τέτοια συνάντηση στο μέλλον αν ναι πότε; Θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις και απόψεις απο άλλα μέρη της Ελλάδας αν έγιναν startup weekends
annavas Αύγουστος 12, 2016 #2 Αύγουστος 12, 2016 Προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για τα startups η δεν ήταν καλές οι εντυπώσεις και προσπαθούν να τα ξεχάσουν. Εγώ πάντως πέρσι παρακολούθησα με τον φίλο μου μία συγκέντρωση για το Pioneers αν δεν κάνω λάθος και ο μόνος λόγος για να ξαναπάω είναι η πίτσα και τα ποτά που σέρβιραν...
xaris2335 Οκτώβριος 12, 2016 Author #3 Οκτώβριος 12, 2016 (edited) η είσοδος ήταν Δωρεάν; γιατί νομίζω έπρεπε να πληρώσεις. Γιατί τόσο χάλια ήταν είδα ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και η Λαριπλάστ που είναι μεγάλη εταιρεία. Εκτός βέβαια αν είναι vultures capitals και όχι Ventures capitals όπως είπε πολύ σωστά κάποιος, δηλ εννοώ αν ψάχνουν για υποψήφια θύματα να τα εκμεταλλευτούν. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 12, 2016 από xaris2335
Recommended Posts