Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα εδώ και μερικές μέρες έγινε μια συνάντηση στο ΤΕΙ Λάρισας για νέες ιδέες πάνω στις επιχειρήσεις, θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις και γνώμες σε όσους βρέθηκαν στη συνάντηση αυτή.

Αξίζει να πάει κάποιος;

Τι θα κερδίσει κάποιος απο αυτή την συνάντηση εκτός απο την εμπειρία;

είναι κάτι σαν το open fund;

θα ξαναγίνει τέτοια συνάντηση στο μέλλον αν ναι πότε;

Θα ήθελα να ακούσω εντυπώσεις και απόψεις απο άλλα μέρη της Ελλάδας αν έγιναν startup weekends

• 2 months later...

Προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για τα startups η δεν ήταν καλές οι εντυπώσεις και προσπαθούν να τα ξεχάσουν.

Εγώ πάντως πέρσι παρακολούθησα με τον φίλο μου μία συγκέντρωση για το Pioneers αν δεν κάνω λάθος και ο μόνος λόγος για να ξαναπάω είναι η πίτσα και τα ποτά που σέρβιραν... 

• 1 month later...
(edited)

η είσοδος ήταν Δωρεάν; γιατί νομίζω έπρεπε να πληρώσεις.

Γιατί τόσο χάλια ήταν είδα ότι ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και η Λαριπλάστ που είναι μεγάλη εταιρεία.

Εκτός βέβαια αν είναι vultures capitals και όχι Ventures capitals όπως είπε πολύ σωστά κάποιος, δηλ εννοώ αν ψάχνουν για υποψήφια θύματα να τα εκμεταλλευτούν.

Έγινε επεξεργασία από xaris2335