sotiris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2005 όπως λέει κι ο τίτλος, NeroLinux!http://ww2.nero.com/us/NeroLINUX.htmlγια όσους βαρέθηκαν το k3b;)στο site λέει ότι είναι free, αν αγοράσεις το ultra edition για win...Είναι λίγο για το έλεος ο συλλογισμός (αν είναι να χω/bootάρω windows, τα γράφω στα windows και δεν ασχολούμαι),αλλά σίγουρα είναι μια καλή προσπάθεια στη διευκόλυνση win-usersνα χρησιμοποιήσουν πιο αποδοτικά linux.Βέβαια, αν θέλουν κάποια εξάπλωση, καλό θα ήταν να είναι εντελώς free...Γιατί να αλλάξω το K3b μου που δουλεύει άψογα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Πρέπει να κάνουμε register το Nero που έχουμε... για να κατεβάσουμε την έκδοση για Linux;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Πρέπει να κάνουμε register το Nero που έχουμε... για να κατεβάσουμε την έκδοση για Linux;;; είναι patent pending το σκεπτικό της ahead, όπου να ναι θα το εγκρίνουν εγώ που έχω k3b τι να κάνω register????? εν τω μεταξύ τα τσίρκα δεν αφήνουν ΟΕΜ εκδόσεις, θέλουν την 6 αγορασμένη (έλεος!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάρτιος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Βλακεία τους... αυτοί χάνουν... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Απρίλιος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Μααααααααααααα είναι καραγκιόζηδες... γιατί όχι ΟΕΜ ? αϊ στο καλό τους ... παλιομ@λ@ κτλ κτλ:...: :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από N_Pellas Μααααααααααααα είναι καραγκιόζηδες... γιατί όχι ΟΕΜ ? αϊ στο καλό τους ... παλιομ@λ@ κτλ κτλ:...: :fight: χώσε και σώσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Απρίλιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 soti..... κατέβασα τον πυρήνα 2.6.10 που ίσως λύνει το πρόβλημα και με την usb θήρα του νετμοντ... αλλά δεν μπόρεσα να το περάσω... έφτασα ως το σημείο που κανει extract τ'αρχεία στο /usr/src...δεν μπορω όμως να καταλάβω τι πρέπει να κάνω από κει και πέρα ... λέει κατι για make modules_install, make mrproper ...πως όμως? από που δίνω αυτές τις εντολές? δοκίμασα από κονσόλα αλλά πάπαλα......καμιά ιδέα?:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 9, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 οι εντολές από κονσόλα. άνοιξε μια, γίνε superuser δίνοντας su πήγαινε στο φάκελο: cd /usr/src και από εκεί δώσε (και σώσε). για λεπτομέρειες τώρα για netmod, δες στο αρχείο της lgu. http://lists.hellug.gr/linux-greek-users.php3 μπορείς να γραφτείς και στη λίστα να ρωτάς αν έχεις κάποιες άλλες απορίες προσωπικά δεν ξέρω τι παίζει γιατί δεν είχα ποτέ netmod Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Απρίλιος 11, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Το Nero για Linux δεν είναι open source!!! :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 11, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από R@tNET Το Nero για Linux δεν είναι open source!!! :drool: επαναλαμβάνεσαι ή είναι η ιδέα μου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Απρίλιος 11, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 23:10] επαναλαμβάνεσαι ή είναι η ιδέα μου????? ναι; :hmm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.