GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2016 (edited) Καλημερα. Ρε παιδια θυμαμαι παλια (πως σκ@τα το ειχα κανει δε ξερω) καθε φορα που ανοιγα το facebook να μου ζηταγε στοιχεια.Αυτο συνεβαινε οταν εκλεινα τον firefox (οχι μονο το tab δλδ) Τωρα, παρολο που κανω clear cookies / cache / passwords οταν μπω στο fb για πρωτη φορα,βαζω τα στοιχεια μου (παταω NEVER remember for this site-Option tou ff) και παρολα αυτα αν το κλεισω και ξαναμπω , με δειχνει λογκαρισμενο! Υ.Γ Οχι δε δοκιμαζω απο αλλον browser.Θελω να βρεθει λυση σε αυτον edit: στα settings του FB , εχει επιλογη remember logins for sites.Στα exceptions ομως , εχει το www.facebook.com Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 15, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 Στον ff options>security>logins έχεις ένα checkbox remember logins for sites αλλά και δυνατότητα να δηλώσεις exceptions . . . Έχεις δοκιμάσει κάτι εκεί ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 15, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 δες το edit μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Μάϊος 15, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 1 minute ago, GoMaR said: δες το edit μου Cookies... Clear on exit ή Block ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 15, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 (edited) ο αδερφος μου δοκιμασε με chrome και μου λεει οτι δουλευει αψογα..Δοκιμαζω και εγω με chrome και με δειχνει παλι συνδεδεμενο. Αρα κατι αλλο θα φταιει..Επιλογη απο το fb Μεσα ; Αλλα δεν εχω αλλαξει τπτ.....! ^^ ακυρο το παραπανω. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2016 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 15, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 Aν παρατηρησες, το Facebook εχει αφαιρεσει το κουτακι που λεει "keep me logged in". Οποτε αυτο ΟΤΙ και να διαλεξεις , το θεωρει δεδομενο (το keep me logged in). Το καταλαβα κι εγω προσφατα. Αν θες να σου τα ζηταει , πρεπει καθε φορα που θα κλεινεις τον browser , να πατας log out. Σπαστικο ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 15, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 ναι παρατηρησα οτι ελειπε το keep me logged in.Οποτε υποψιαστηκα πως δεν εχουμε αλλη επιλογη εκτος απο private browsing η logout.Το κερατο τους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάϊος 15, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 are you sure? Όποτε καθαρίζω τα cookies χειροκίνητα το fb ξεχνάει τα πάντα. . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 15, 2016 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 ναι βρε,αλλα δε μπορω αυτη τη δουλεια σε καθε κλεισιμο. Εκτος αν υπαρχει clear cookies on exit αλλα για συγκεκριμενα sites που θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάϊος 15, 2016 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2016 Δοκίμασε από τα options >> security και πάτα στο saved logins. Ψάξε αν υπάρχει το FB στη λίστα και διέγραψέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xakkman Ιούλιος 21, 2016 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2016 On 5/15/2016 at 0:10 ΜΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: ναι βρε,αλλα δε μπορω αυτη τη δουλεια σε καθε κλεισιμο. Εκτος αν υπαρχει clear cookies on exit αλλα για συγκεκριμενα sites που θελω. Δοκιμασε Tο παρακατω "addon" https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/clickclean/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts