GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2016 (edited) Καλημερα. Ρε παιδια θυμαμαι παλια (πως σκ@τα το ειχα κανει δε ξερω) καθε φορα που ανοιγα το facebook να μου ζηταγε στοιχεια.Αυτο συνεβαινε οταν εκλεινα τον firefox (οχι μονο το tab δλδ) Τωρα, παρολο που κανω clear cookies / cache / passwords οταν μπω στο fb για πρωτη φορα,βαζω τα στοιχεια μου (παταω NEVER remember for this site-Option tou ff) και παρολα αυτα αν το κλεισω και ξαναμπω , με δειχνει λογκαρισμενο! Υ.Γ Οχι δε δοκιμαζω απο αλλον browser.Θελω να βρεθει λυση σε αυτον edit: στα settings του FB , εχει επιλογη remember logins for sites.Στα exceptions ομως , εχει το www.facebook.com Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2016 από GoMaR
rastaman Μάϊος 15, 2016 #2 Μάϊος 15, 2016 Στον ff options>security>logins έχεις ένα checkbox remember logins for sites αλλά και δυνατότητα να δηλώσεις exceptions . . . Έχεις δοκιμάσει κάτι εκεί ? 1
djkostas Μάϊος 15, 2016 #4 Μάϊος 15, 2016 1 minute ago, GoMaR said: δες το edit μου Cookies... Clear on exit ή Block ... 1
GoMaR Μάϊος 15, 2016 Author #5 Μάϊος 15, 2016 (edited) ο αδερφος μου δοκιμασε με chrome και μου λεει οτι δουλευει αψογα..Δοκιμαζω και εγω με chrome και με δειχνει παλι συνδεδεμενο. Αρα κατι αλλο θα φταιει..Επιλογη απο το fb Μεσα ; Αλλα δεν εχω αλλαξει τπτ.....! ^^ ακυρο το παραπανω. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2016 από GoMaR
tommybertsen Μάϊος 15, 2016 #6 Μάϊος 15, 2016 Aν παρατηρησες, το Facebook εχει αφαιρεσει το κουτακι που λεει "keep me logged in". Οποτε αυτο ΟΤΙ και να διαλεξεις , το θεωρει δεδομενο (το keep me logged in). Το καταλαβα κι εγω προσφατα. Αν θες να σου τα ζηταει , πρεπει καθε φορα που θα κλεινεις τον browser , να πατας log out. Σπαστικο ; 1
GoMaR Μάϊος 15, 2016 Author #7 Μάϊος 15, 2016 ναι παρατηρησα οτι ελειπε το keep me logged in.Οποτε υποψιαστηκα πως δεν εχουμε αλλη επιλογη εκτος απο private browsing η logout.Το κερατο τους 1
rastaman Μάϊος 15, 2016 #8 Μάϊος 15, 2016 are you sure? Όποτε καθαρίζω τα cookies χειροκίνητα το fb ξεχνάει τα πάντα. . .
GoMaR Μάϊος 15, 2016 Author #9 Μάϊος 15, 2016 ναι βρε,αλλα δε μπορω αυτη τη δουλεια σε καθε κλεισιμο. Εκτος αν υπαρχει clear cookies on exit αλλα για συγκεκριμενα sites που θελω.
Efialtis Μάϊος 15, 2016 #10 Μάϊος 15, 2016 Δοκίμασε από τα options >> security και πάτα στο saved logins. Ψάξε αν υπάρχει το FB στη λίστα και διέγραψέ το.
xakkman Ιούλιος 21, 2016 #11 Ιούλιος 21, 2016 On 5/15/2016 at 0:10 ΜΜ, το μέλος GoMaR έγραψε: ναι βρε,αλλα δε μπορω αυτη τη δουλεια σε καθε κλεισιμο. Εκτος αν υπαρχει clear cookies on exit αλλα για συγκεκριμενα sites που θελω. Δοκιμασε Tο παρακατω "addon" https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/clickclean/
Recommended Posts