racing Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14, 2005 Γεια σας παιδία νέο μέλος και γώ στο forum.Εχω ένα Fujitsu siemens scaleo P pc και του έκανα πρόσφατα format.Εφόσω έστησα κανονικά τα xp ,φόρτωσα όλους τους drivers απο το cd και όλα τα προγράμματα μου.Το πρόβλημα είναι ότι τα xp δεν αναγνωρίζουν τον card reader.Βρήσκουν μέν μια 'Αγνωστη συσκευή' αλλά δεν μπορούν να την αναγνωρίσουν.Καμιά ίδεα πως θα επαναφέρω τον card reader στην ζωή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Καλως ήρθς στο φορουμ φιλε "racing".Θα βοηθουσε λιγο την κατασταση να μας ελεγες ποιο card reader εχεις .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Μηπως το pc σου εχει μητρικη DFI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Μηπως το pc σου εχει μητρικη DFI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 SP1 ή SP2 έχεις περάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racing Μάρτιος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Sp2 έχω περάσει.Το card reader είχε την ονομασία diskonchip2000.Η μητρική δεν είναι της DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 To Card reader ειναι σε usb η σε μπροστινο bay? Επισης μπας κ εισαι στο redliners ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racing Μάρτιος 14, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 23:09] To Card reader ειναι σε usb η σε μπροστινο bay? Επισης μπας κ εισαι στο redliners ??? Nαι Γίαννη ο Στέλιος είμαι....O card reader είναι στο μπροστινό bay,ενσωματωμένο κάτω απο το floppy disk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Δοκιμασες Update και να του υποδειξεις τον φακελο με τους drivers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racing Μάρτιος 14, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Απ'οτι καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι οι drivers της συσκευής αυτής.Τα cd που μου έχουν δώσει δεν περιέχει driver γι'αυτό οπότε πρέπει μάλλον να βρούμε drivers για τον card reader.Σωστά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Ναι. Στο device manager, κανε δεξι κλικ πανω στο "Αγνωστη συσκευη". Μετα κλικ πανω στο update, επελεξε "No,not at this time" και μετα επελεξε "Choose...specific location" και μετα βρες τους drivers.Πιστευω οτι ισως ετσι κατι να γινει ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racing Μάρτιος 16, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Γιαννη το έκανα και δεν μου βρίσκει κανένα λογισμικό....Τι να κάνω?Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.