Jump to content

Προβλήματα με κάρτα 6600GT.

_Neuromancer_

Recommended Posts

Συγγνώμη για τα greeklish, συνήθεια:/

Όχι δεν έχω συνδέσει την έξτρα τροφοδοσία καθώς είχα ζητήσει απ το μαγαζί που αγόρασα το pc να μου τα συνδέσουν ολα.

Το τροφοδοτικό αρκεί για όλο το pc?H σύνθεση είναι Athlon64 3400, 512x2 ram, 2hdd, dvd, dvd και μια κάρτα ήχου....

Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα του KoMM καθότι έχασα κάποια επεισόδια. Αγόρασα ενα τροφοδοτικό TAGAN 480W (90 ΕΥΡΩ), αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα πλέον και κλαίω τα λεφτά μου. :TD:

σε περιπτωση που δεν το εχεις προσεξει η καρτα εχει πανω ενα μολεξ τροφοδοσιας...αν δεν το εχεις συνδεσει καντο...σκεφτομουν οτι σε περιπτωση ανεπαρκους τροφοδοσιας θα κολουσε ολοκληρο το pc σου και δεν θα σου πεταγε μηνυμα για την τροφοδοσια...

επισης αν δεν λυθει το προβλημα με αυτο...εχεις καθολου θερμοαγωγιμη?...αν ναι για βγαλε την ψυκτρα να δεις μηπως παραεχει απο κατω....αν και δεν νομιζω να φταει αυτο μιας και οι idle Θερμοκρασιες σου ειναι μια χαρα...

Το έχω συνδέσει και το molex (από την αρχή). Παιδιά, αποκλείεται να φταίει υπερθέρμανση, αφού την κάρτα μου την άλλαξε ήδη μια φορά το μαγαζί και πριν την αγοράσω είχα κοιτάξει τεστ για τις θερμοκρασίες που αναπτύσει και είναι από τις χαμηλότερς σε σχέση με άλλες 6600GT. Συνενοήθηκα με το μαγαζί να τους πάω το κουτί να τσεκάρουν και την μητρική. Δυστυχώς δεν μπορώ να δοκιμάσω την κάρτα σε άλλο υπολογιστή. Να δούμε. Μπορεί μέχρι τη Δευτέρα που μάλλον θα πάω το κουτί, να δοκιμάσω και καμιά αναβάθμιση του BIOS της μητρικής αν και τη φοβάμαι αυτήν την διαδικασία.

• 3 weeks later...

Παιδιά να σας πω τα νεότερα...

Πήρα παραμάσχαλα τον υπολογιστή πριν λίγες μέρες στο μαγαζί όπως μου πρότειναν, τον δοκίμασαν σε δική τους εγκατάσταση σε δικό τους σκληρό και μου είπαν ότι δουλεύει κανονικά. Το είδα και εγώ οπότε κατέληξα ότι το format μάλλον θα ήταν λύση. Καθότι όμως προτιμώ να πάρω καινούριο σκληρό παρά να κάνω format σε αυτή τη φάση, το άφησα έτσι, μέχρι που πήρε το μάτι μου σε κάποιο forum ένα πρόγραμμα Driver Cleaner Pro. Γενικά τα προγράμματα του είδους δεν τα εκτιμώ ιδιαίτερα και ιδιαίτερα αφού την απεγκατάσταση των drivers πριν την εγκατάσταση των νέων την έκανα πάντα σωστά. Σε αυτή την περίπτωση πάντως μου έλυσε το πρόβλημα και όλα τρέχουν κανονικά (φτου μην το ματιάσω...), εκτός από το Vampire που κάνει κάποια μικροκολλήματα, αλλά σίγουρα όχι όπως πριν (μάλλον φταίει το παιχνίδι).

Βέβαια επειδή με εμένα πάντα κάτι πάει στραβά , αυτό που με προβληματίζει τώρα είναι ότι διαπίστωσα ότι στην νέα κάρτα που μου δώσανε, η μία από τις δύο πλαστικές περίεργες βίδες που κρατάνε τον ανεμιστήρα της κάρτας είναι αρκετά στραβή... (δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφία). Μπορεί αυτό να μου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον; Θα βρω ανταλλακτικά αν χρειαστεί; Ξέρει κανείς; Σκέφτομαι ότι τελικά έδωσα πίσω καλή κάρτα και πήρα στραβή...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.