velipsi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 13, 2016 Πάιδες καλησπέρα σαν αρχάριος στην Nvidia ( asus 970 ) ήθελα να ρωτήσω γιατί μου έχει βγάλει αυτό το θαυμαστικό (ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟ) στο εικονίδιό της όταν μπήκαν αρχικά οι drivers δεν υπήρχε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 13, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2016 Αν ανοίξεις το προγραμματάκι της nvidia ή απλώς αφήσεις τον κέρσορα πάνω στο εικονίδιο θα σου δείξει τι είναι. Το πιο πιθανό να βρήκε οτι υπάρχει νεότερος driver προς ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάϊος 13, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2016 πριν 22 λεπτά, το μέλος TopCLR έγραψε: Αν ανοίξεις το προγραμματάκι της nvidia ή απλώς αφήσεις τον κέρσορα πάνω στο εικονίδιο θα σου δείξει τι είναι. Το πιο πιθανό να βρήκε οτι υπάρχει νεότερος driver προς ενημέρωση. Ναι γράφει NVIDIA GeForce Experience Διατίθενται ενημερώσεις Αυτό είναι ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάϊος 13, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2016 Εχεις παλαιοτερη εκδοση drivers η παλαιοτερη εκδοση geforce experience η και τα δυο. Και ετσι να τ αφησεις δεν τρεχει καστανο. Απο ενα σημειο και μετα βαρεθηκα να περναω ολοενα καινουριους drivers οποτε το θαυμαστικο αυτο με συντροφευει συχνα στο pc μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Μάϊος 13, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2016 Όπως σου τα είπε ο giorgos2187. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάϊος 13, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2016 πριν 6 λεπτά, το μέλος giorgos2187 έγραψε: Εχεις παλαιοτερη εκδοση drivers η παλαιοτερη εκδοση geforce experience η και τα δυο. Και ετσι να τ αφησεις δεν τρεχει καστανο. Απο ενα σημειο και μετα βαρεθηκα να περναω ολοενα καινουριους drivers οποτε το θαυμαστικο αυτο με συντροφευει συχνα στο pc μου ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον .....γιατί για λίγο ανησύχησα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάϊος 13, 2016 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2016 Τιποτα βρε, σιγα. Αν θελεις μπορεις ακομα να απεγκαταστησεις εντελως και το geforce experience ωστε να μην σ ενοχλει ουτε το εικονιδιακι. Εκτος απο το shadow play δεν εχει και τιποτα αλλο το σημαντικο. Απλα εγω γραφω που και που κανα βιντεο γι αυτο το εχω εγκατεστημενο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts