Jump to content

Ιντερνετ καφέ με παράνομο στοίχημα και ...φρουτάκια

morius

Recommended Posts

Σε επιχείρηση παράνομου στοιχήματος είχε μετατρέψει το ίντερνετ καφέ που διατηρούσε στα Χανιά ο ιδιοκτήτης του, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Κρήτης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν πλήρεις κατάλογοι με τα μικρά ονόματα των παικτών, τα ποσά που στοιχημάτιζαν, τα παιχνίδια και οι αποδόσεις αυτών. Επιπλέον βρέθηκε το ποσό των 21.925 ευρώ μέρος των 40.000 που όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί απέφερε στον δράστη η παράνομη δραστηριότητά του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην καφετέρια του ο Χανιώτης ιδιοκτήτης είχε μετατρέψει τους 12 υπολογιστές που είχε σε μηχανές με "φρουτάκια".

Ο Καραμαλής κοιμάται?????:p :p :p :p :p :p :p :p :p :P :p :P :p :P

post-1782-1416071763,2584_thumb.jpg

εγώ πιστεύω ότι πρέπει να απαγορευτούν τα netcafe, τα B&B, τα windows και η άσκοπη χρήση bandwidth (π.χ. surfing) μέχρι η κυβέρνηση να βρει λύση να τα περιορίσει (= επ' άπειρον), όπως η προηγούμενη κατήργησε τα games-φρουτάκια και δε μπορούσαμε να παίζουμε sega rally (πολύ φρουτομηχανή το συγκεκριμένο, χειρόφρενο = κουλοχέρης) :T:

Αρχική απάντηση από sotiris

εγώ πιστεύω ότι πρέπει να απαγορευτούν τα netcafe, τα B&B, τα windows και η άσκοπη χρήση bandwidth (π.χ. surfing) μέχρι η κυβέρνηση να βρει λύση να τα περιορίσει (= επ' άπειρον), όπως η προηγούμενη κατήργησε τα games-φρουτάκια και δε μπορούσαμε να παίζουμε sega rally (πολύ φρουτομηχανή το συγκεκριμένο, χειρόφρενο = κουλοχέρης) :T:

Έτσι . Να μπει ένα τεράστιο firewall (σε μέγεθος κτηρίου μιλάμε) που να απαγορεύει σε όλη την Ελλάδα οποιαδήποτε υπηρεσία, εκτός από e-mail (τα οποία θα λογοκρίνονται) , και surfing σε οποιοδήποτε site εκτός από www.nd.gr και www.microsoft.com .

Καλά που υπάρχει και το στοίχημα και μαθαίνουν οι Έλληνες το internet δεν πειράζει :hehe:

Κι εγω δεν βρισκω κατι περιεργο στο συγκεκριμενο. Εχω στησει και για πελατη προηγουμενης εταιριας που δουλευα, 4-5 τετοια μηχανηματα τα οποια ειχαν μια ειδικη καρτα μεσα με IR παρακαλω, και πατωντας ενα κουμπι γυριζε απο κουλοχερης σε PC, και το αναποδο.

Αρχική απάντηση από jax7480

Κι εγω δεν βρισκω κατι περιεργο στο συγκεκριμενο. Εχω στησει και για πελατη προηγουμενης εταιριας που δουλευα, 4-5 τετοια μηχανηματα τα οποια ειχαν μια ειδικη καρτα μεσα με IR παρακαλω, και πατωντας ενα κουμπι γυριζε απο κουλοχερης σε PC, και το αναποδο.

βρήκαμε τη ρίζα του κακού :hehe:

Αρχική απάντηση από schumifer

@Σωτήρη κι εμένα μου λείπει το Sega Rally 2 ρε μαμώτο. Πολύ λιώσιμο,πολύς ιδρώτας ,πολλά εκατοστάρικα και πολύς πόνος

πες τα! έχει στο σείριον στην εθνική οδό, αλλά δεν έχω πάει.

έπαιζα πάντα Riviera με Integrale ή 306 ;)

Μόνο μία πίστα έπαιζες?

306 the μπest μακράν. Μπορεί να σου έβγαζε την πίστη μέχρι να το μάθεις αλλά δεν πιανότανε σε χρόνους. Τι υποστροφή ήταν όμως αυτή ε?

Για πες.Φουρκέτες με χειρόφρενο και δευτέρα,χειρόφρενο και τρίτη , φρένο και δευτέρα ή φρένο και τρίτη?

Πήγαμε λιγο οφ τοπικ αλλα εχω δει sega rally απέναντι απο το μετρο στην Δάφνη, στο γωνιακο μπιλιαρδαδικο... Δυστυχως εχει το "μικρο" οχι το καλο με τα υδραυλικα... θα έλεγε να κανονίζαμε να βρεθουμε να σας κεράσω ενα τσαγακι :D :D :D :D

Αρχική απάντηση από JaguarOne

Πήγαμε λιγο οφ τοπικ αλλα εχω δει sega rally απέναντι απο το μετρο στην Δάφνη, στο γωνιακο μπιλιαρδαδικο... Δυστυχως εχει το "μικρο" οχι το καλο με τα υδραυλικα... θα έλεγε να κανονίζαμε να βρεθουμε να σας κεράσω ενα τσαγακι :D :D :D :D

χαχα καλό.

βασικά τόσα χρόνια που χω να παίξω, έχω χάσει το παλιό ταλέντο...

Αρχική απάντηση από schumifer

Μόνο μία πίστα έπαιζες?

306 the μπest μακράν. Μπορεί να σου έβγαζε την πίστη μέχρι να το μάθεις αλλά δεν πιανότανε σε χρόνους. Τι υποστροφή ήταν όμως αυτή ε?

Για πες.Φουρκέτες με χειρόφρενο και δευτέρα,χειρόφρενο και τρίτη , φρένο και δευτέρα ή φρένο και τρίτη?

ναι, μόνο η riviera μου άρεσε από τις 4. γενικά είμαι ασφάλτινος - νυχτερινός τύπος και μου αρέσουν οι κλειστές διαδρομές ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.