tommybertsen Μάϊος 28, 2016 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 Να ξερεις παντως οτι δεν αποκλειεται για τις αποσυνδεσεις να ευθυνεται ο γειτονας που λες και εσυ. Στην HOL παλιοτερα (πολυ παλιοτερα), κλειδωνε στα 18 (!!), και εν τελει μετα απο καποιο διαστημα που αυξηθηκαν οι γραμμες, κλειδωνε στα 12-13 και ειτε σερνοταν ειτε αποσυνδεοταν ανα τακτικα χρονικα διαστηματα. Ολα αυτα στη Θεσσαλονικη. Εδω που ειμαι με το κλαινμαιν τεκνικολορ κλειδωνει στα 15 η forthnet , αποσυνδεσεις καθολου (πολυ σπανια σερνεται για 2-3 λεπτα, ομως ειναι λογικο καπου καπου να συμβαινει), και σιγουρα παιζει ρολο η πυκνοτητα των χρηστών. Εδω το προβλημα μου ηταν ο καιρος καποιες φορές. Ειχαν κανει μια πατατα με καποια εργα, και μετα εριχνε βροχη σερι, ειχε νοτιαδες, παρε down το ιντερνετ επι ποσες ωρες. Γενικα τα παντα μπορει να παιζουν ρολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάϊος 28, 2016 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 Εδώ πάντως μετά την επίσκεψη του τεχνικού όλα φαίνεται να ρέουν ομαλά όπως και πριν. Τι μπορεί να έκανε ρε παιδιά εκτός τα προφίλ που τον είδα να αλλάζει; Εφόσον δε πείραξε κάτι φυσικό (καλώδια etc), πως έστρωσε με αλλαγή προφίλ; Τόσα προφίλ μου είχαν αλλάξει όταν δήλωνα βλάβη. Εκτός και αν το μηχανάκι που κρατούσε για να ελέγξει τη γραμμή έκανε τίποτα μαγικά, τις είπε δύο γλυκόλογα και έστρωσε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2016 Author #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Σήμερα έγινε αλλαγή ζεύγους καθώς χθες κάθε μισή ώρα είχα αποσυνδέσεις και κατά συνέπεια δεν είχα τηλέφωνο. Τα νέα στατιστικά της γραμμής (τι νέα δηλαδή, τα ίδια με πριν... ) Ευτυχώς που με όλους όσους έχω μιλήσει είναι άψογοι αλλιώς θα είχε φύγει καταγγελία καθώς δε παλεύετε άλλο η κατάσταση (ειδικά χθες). Να φανταστείτε ο τεχνικός μου έδωσε το κινητό του και τον έχω καλέσει κάμποσες φορές εκεί και δεν μπλέκω καθόλου με τα κεντρικά. Επίσης με πήρε από μόνος του δύο φορές σήμερα μετά από τηλεφώνημα μου (για να διαπιστώσω αν έρθει) καθώς τον περίμενα για αλλαγή ζεύγους και αλλαγή καλωδίου και δε το είχαν βάλει στο πρόγραμμα του από τα κεντρικά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2016 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Πάλι αποσυνδέσεις... πάλι θα ασχολούμαι με αυτό το απόγευμα και αύριο το πρωί Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούνιος 2, 2016 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Τελικά με το vdsl που σου έλεγαν τι έγινε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2016 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος SpirosKGR έγραψε: Τελικά με το vdsl που σου έλεγαν τι έγινε; Τίποτα... Με έβαλε πάλι σε ADSL2+ ζεύγος. Το θετικό είναι ότι μετά από μια ρύθμιση που έκανε στο παραπάνω προφιλ, δε ξαναείχα αποσυνδέσεις μέχρι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 2, 2016 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Τα ίδια μας έλεγες και τις προάλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2016 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 πριν 25 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε: Τα ίδια μας έλεγες και τις προάλλες Ισχύει. Μου έκανε μια αλλά κατά τα άλλα, προς το παρόν τουλάχιστον, όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2016 Author #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Και δεύτερη πριν από λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούνιος 2, 2016 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 Πάλι καλά που στο φτιάξανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2016 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 πριν 24 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε: Πάλι καλά που στο φτιάξανε... Ναι, αυτό... Ελπίζω μόνο να φταίει κάτι στα καλώδια του σπιτιού και αύριο που θα γίνει η παράκαμψη τους να διορθωθεί το πρόβλημα γιατί αλλιώς πάλι με προφίλ μας βλέπω να παίζουμε άσκοπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 2, 2016 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2016 5 ώρες τώρα παίζει απροβλημάτιστα σε Interleaved (12/14 ms) και δε ξέρω αν χαίρομαι ή όχι. Από τη μια χαίρομαι που δε κάνει αποσυνδέσεις και από την άλλη μου την δίνει αυτό το Interleaved. Έχω κατά μέσο όρο 30ms πάνω σε όλα σε σχέση με το Fastpath και σαν online gamer, καταλαβαίνεται... :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούνιος 3, 2016 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2016 Αυτό που για καποιο λόγο δεν πιάνετε ,ειναι ότι δε σας περιορίζει ο εκάστοτε παροχος . Μπορεί απλά να εχει λίγο πιο συντηρητικό προφίλ, γιατί ο στόχος ειναι (φυσικά ) τα μηδενικά errors. Πάνω σε μέτριο καλωδιο τι να πάρεις ριχνωντας (τεχνητά ) το snr; Αποσυνδέσεις θα εισπράξεις . Ειναι πολλά χρόνια πια που ο κόσμος ψάχνονταν με αυτά, δεν εχει νόημα. Κάθε αλλαγή έχει επιπτώσεις δυστυχώς . Ο παροχος,πίστεψέ με, το τελευταίο που θελει ειναι να έχει αργές γραμμές . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 3, 2016 Author #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2016 Πάντως και σε Interleaved, αποσυνδέσεις έχω. Το πρωί κατά της 8 παρά είδα και είχε 5 ώρες uptime. Άρα είχε πέσει κατά της 2 - 3. Επίσης με πήραν τηλέφωνο (στο κινητό) από τον ΟΤΕ για να δούνε σχετικά με την βλάβη και εκείνη την ώρα έκανε initialize το DSL. Το παράξενο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το έχω πιάσει δύο - τρεις φορές που θα σηκωθώ από το κρεβάτι να επανέρχεται μετά από αποσύνδεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούνιος 3, 2016 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2016 (edited) Δοκίμασε να συνδέσεις απευθείας καλώδιο απ'το κουτί που έρχεται το καλώδιο του ΟΤΕ στο modem σου (να παρακάμψεις την καλωδίωση του σπιτιού σου). Αν δεις ότι δεν έχεις αποσυνδέσεις πρεπει να αλλάξεις/ελέγξεις την καλωδίωση του σπιτιού, πρίζες. Αν συνεχίζεται το ίδιο πήγαινε σε κάποιο κατάστημα του OTE και κάνε γραπτό παράπονο προς την διοίκηση του ΟΤΕ, να γράψεις τα προβλήματα που έχεις, πόσο συχνά έχεις αποσυνδέσεις, να δουν το ιστορικό σου στις δηλώσεις βλάβης που έχεις κάνει. Παρόμοιο πρόβλημα με εσένα, προχώρησα και σε αντικατάσταση καλωδίωσης και μετά από καιρό που ενώ η καλωδίωση στο σπίτι ήταν κομπλέ και μετά από ταλαιπωρία 2 μηνών πάλι με αποσυνδέσεις προχώρησα με γραπτό παράπονο. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 3, 2016 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούνιος 3, 2016 Author #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2016 Φαίνεται να έχει στρώσει μετά την αλλαγή ζεύγους και αλλαγή σε Interleaved. Ή τουλάχιστον δε κάνει αποσυνδέσεις ώστε να τις αντιληφθώ (δηλαδή όταν κάποιος είναι online). Αν συνεχίσει θα γίνει η παράκαμψη που λες. Θα την έκανα σήμερα και ήδη πήρα τον ηλεκτρολόγο αλλά όπως ανέφερα ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 10, 2016 Author #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2016 Update: Δύο περίπου μήνες μετά έχουμε και λέμε: Full Stable γραμμή σε FastPath Mode και ξεκλείδωτη με συγχρονισμό στα ~14.5Mbps με το Speedport Entry 2i (because VoIP...). Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και με τις πρώτες βροχές και το πρόβλημα να μην οφειλόταν εκεί (η αλλαγή ζεύγους δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι εν τέλη). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 11, 2016 Author #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Δε ξαναγράφω στο Λάμπη, είστε γκαντέμηδες. Μια μέρα μετά και αφού πόσταρα εδώ άρχισαν και πάλι οι αποσυνδέσεις Δύο από το μεσημέρι. Ελπίζω να μη συνεχιστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 11, 2016 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 πριν 1 λεπτό, το μέλος UltraB έγραψε: Δε ξαναγράφω στο Λάμπη, είστε γκαντέμηδες. Μια μέρα μετά και αφού πόσταρα εδώ άρχισαν και πάλι οι αποσυνδέσεις Δύο από το μεσημέρι. Ελπίζω να μη συνεχιστούν. Τελικα ξερει κανεις τι φταιει ή απλα φανταζομαστε τον αγέρα, την βροχή και το χιονι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 11, 2016 Author #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τελικα ξερει κανεις τι φταιει ή απλα φανταζομαστε τον αγέρα, την βροχή και το χιονι; ^^ Αυτό! Αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως είναι τα καιρικά φαινόμενα καθώς έχουμε αρκετό αέρα σήμερα (όχι όμως πως δεν είχαμε και παλαιότερα...). Θα αρχίσω να ψάχνω uptime από φίλους γείτονες και από άλλους στην πολυκατοικία. Αν παίρνουμε από το ίδιο κουτί (τα μικρά που είναι έξω από μερικά σπίτια) και αυτοί δεν έχουν αποσυνδέσεις, λογικά το πρόβλημα είναι από εκεί και προς το σπίτι μου (λέω εγώ τώρα...). Πχ φίλος είναι uptime δύο μέρες (και αυτό επειδή έκλεισε το ρεύμα) και μένει ακριβώς απέναντι από το σπίτι μου. http://prntscr.com/brn59q 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts