fotispigi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2016 καλησπερα σε ολη την ομαδα. εχω ενα cpu block thermaltate (φωτο παρακατω) το ερωτημα ειναι οτι ταιριαζει σε 1151? το cpu block ειναι 4-5 χρονων και στο site γραφει οτι ειναι μονο για 478, 775 και AM2,AM2+ ισχυει οτι οι τρυπες του 115χ ειναι ιδιες με το 775? (please δεν εχω ιδεα απο ιντελ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 11, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2016 Αν δε κάνω λάθος η απόσταση στις τρύπες είναι 72mm για 775s και 75mm 115x. Αρα δε κάνει αλλά αν ανοίξεις λίγο τις τρύπες του block θα τα καταφέρεις πιστεύω. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι ξέρεις τι κάνεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάϊος 11, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2016 (edited) πριν 13 ώρες, το μέλος fotispigi έγραψε: καλησπερα σε ολη την ομαδα. εχω ενα cpu block thermaltate (φωτο παρακατω) το ερωτημα ειναι οτι ταιριαζει σε 1151? το cpu block ειναι 4-5 χρονων και στο site γραφει οτι ειναι μονο για 478, 775 και AM2,AM2+ ισχυει οτι οι τρυπες του 115χ ειναι ιδιες με το 775? (please δεν εχω ιδεα απο ιντελ) Ισχύει αυτό που σου έγραψαν παραπάνω. Επιπρόσθετα , θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι αρκετά παλιό waterblock και η απόδοση του δέν συγκρίνεται με τα σημερινά. Είναι αρκετά υποδεέστερο. Η γνώμη μου είναι να πάρεις κάποιο καινούργιο μοντέλο. Αν παρόλα αυτά , για τους δικούς σου λόγους , θές να το κρατήσεις , τότε οι επιλογές σου είναι : 1)Να κάνεις πατέντα , φτιάχνοντας ένα δικό σου λαμάκι στήριξης 2)Να ψάξεις να βρείς ένα παλιό κίτ της Thermaltake ( UPGRADE CLIP THERMALTAKE P/N A242331) *Οπως βλέπεις από την τελευταία φωτογραφία , το δικό σου λαμάκι , είναι δύσκολο να το "ανοίξεις" γιατί δέν έχεις αρκετό μέταλλο (θα το φάς εντελλώς και η τρύπα του 1151 θα είναι στον αέρα). Thermaltake link http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001292 Κάποτε υπήρχε στο eshop http://www.e-shop.gr/thermaltake-a242331-lga1366-1156-upgrade-kit-for-lcs-p-PER.650769 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 11, 2016 από TASOS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 11, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2016 Θα πρότεινα κι εγώ άλλο block, αλλά φαντάζομαι θέλει να κρατήσει το κιτ στο συνολό του και δεν ξέρω τι θα μπορέσει να κάνει ώστε να τα συνδυάσει. Με μπλέξει κι από το "κάνω δυό τρύπες", φτάσει στο "δίνω 200€ για καινούριο κιτ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts