Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

πήρα σήμερα τον WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 για boot hd σε μητρική MSI 975X Platinum Power Up. Με το που πατάω το On/Off button στο PC πάει να ανοίξει,  άλλα σε λιγότερο από 0,5  δευτερόλεπτο  κλείνει. Ο μόνος τροπος να ανοίξει το PC με αυτόν τον σκληρό σε SATA είναι να μην του δώσω ρεύμα, δηλαδή να συνδέσω μόνο το SATA καλώδιο. Μου κάνει εντύπωση γιατί το PC δούλευε μια χαρά με WD3200EBVT-22ZCT0 SATA και Win 8.1 Pro 64-bit σε ACHI mode, καθώς και με Toshiba DT01ACA050 500GB SATA3 και Win XP Pro 32 bit παλαιότερα.

Τι κουφο είναι τώρα αυτό δεν ξέρω, καμιά ιδέα παιδιά; Σημειωτέον δοκίμασα και χωρίς τίποτα άλλο πριζωμένο εκτός απο την κάρτα γραφικών (GTS 250)  και το DVD-RW, για να του περάσω Windows 8.1 από το installation dvd... μια από τα ίδια :( Τροφοδοτικό έχει ένα NitroX SL-550. Δοκίμασα και με διαφορετκιές πρίζες... τι στην ευχή, δεν τον σηκώνει το τροφοδοτικό; Τον Toshiba πως τον σήκωνε;

ΥΓ. Με έναν αντάπτορα που έχω από SATA σε USB o δίσκος δουλεύει (τον έκανα και format, τουλάχιστον να μην πάει τελείως χαμένος :( )

Έγινε επεξεργασία από migf1