minaspit Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 9, 2016 Γεια σας έχω από το 2010 Ένα λάπτοπ Asus i3 με 4gb ddr3 win 7 home.Κ σκέφτομαι να αναβαθμισω σε win 10 αλλά φοβάμαι μην γονατίσει το λαπτοπακι.Τα 10 είναι εξίσου ή πιο βαριά από τα 7?Να προχωρήσω ή όχι σε αναβαθμ8ση λογισμικού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2016 Προχώρα άφοβα. Τα έχω περάσει σε πολύ χειρότερα μηχανάκια χωρίς θέμα. Sent from my A0001 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Μάϊος 9, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2016 43 minutes ago, minaspit said: Γεια σας έχω από το 2010 Ένα λάπτοπ Asus i3 με 4gb ddr3 win 7 home.Κ σκέφτομαι να αναβαθμισω σε win 10 αλλά φοβάμαι μην γονατίσει το λαπτοπακι.Τα 10 είναι εξίσου ή πιο βαριά από τα 7?Να προχωρήσω ή όχι σε αναβαθμ8ση λογισμικού? καλυτερα καθαρο install windows 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 9, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2016 Eχω κανει καθαρη εγκατασταση σε αυτο το λαπτοπ (αρχαιοτερο του δικου σου). Ανασανε, απλα εφοσον εχει μηχανικο δισκο , θα παρει την κατιουσα συντομα, να το ξερεις. Εμενα ειχε και bad sectors και ενα παραπανω (οποτε του'βαλε λινουξ και ηρεμησα). Windows 10 Pro ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
minaspit Μάϊος 9, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2016 clean install χωρίς να πληρώσω την άδεια πως?Μάλλον θα πάω σε upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 9, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2016 Clean install με το σειριακο του υπαρχοντος λειτουργικου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minaspit Μάϊος 9, 2016 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2016 Πώς?Απο που το κατεβάζω? εχω κάνει partition, στο ενα μέρος εχω προγραμματα κ λογισμικό κ στο άλλο φωτογραφικό υλικό.χρειαζεται φουλ φορματ στο δίσκο?ή μπορώ να κάνω μόνο στο ένα μέρος φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 10, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 Format μονο το κομματι που εχει τα win...https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 10, 2016 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 Εγω τι εκανα στο δικο μου.... Ειχε 8αρια. Εκανα το upgrade στα 10αρια κανονικα, αλλα επειδη ειναι παντα καλυτερο το clean install, κατεβασεις την εφραμογη της Microsoft που φτιαχνει Iso αρχειο εγκαταστασης και κανεις μια ωραια & φρεσκια εγκατασταση των 10. (Ειμαι ετσι 1μιση χρονo.... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 10, 2016 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 Πωτς γκενεν τουτο? 1.5 χρονο με τα 10? Αφου 9 μηνες εχουν βγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 10, 2016 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 Νομιζα οτι τα εχω παραπανω καλε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 10, 2016 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 6 minutes ago, YDinopoulos said: Νομιζα οτι τα εχω παραπανω καλε Εισαι μπροστα γιαυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soc_h Μάϊος 10, 2016 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 Μετά την αναβάθμιση ή εγκατάσταση των Win10, μπορεί να γίνει image για λόγους ασφαλείας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 10, 2016 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 @soc_h ναι, κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 10, 2016 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 Να ξέρεις πάντως ότι όποιον "φρέσκο αέρα" θα δεις μετά από καθαρή εγκατάσταση των 10 θα δείς και με μια φρέσκια εγκατάσταση των 7. Και τα 10 μετά τα τελευταία updates έχουν γίνει το ίδιο βαριά όσο τα 7 full updated. Άσχετα αν βαρέθηκες τα 7 και θες να δοκιμάσεις τα 10, σε ελάχιστο καιρό με τα 10 θα είσαι όπως είσαι και τώρα με τα 7. Αν θες αέρα στο λαπτοπ σου βάλε SSD και θα έχεις αέρα και για τα 7 και τα 10 και τα 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Μάϊος 10, 2016 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 αν γίνουν εγκατάσταση στο ίδιο σύστημα νόμιζα οτι δεν χρειαζόταν serial number και οτι γινεται επαλήθευση απο τη motherboard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 10, 2016 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 45 minutes ago, Bonito said: αν γίνουν εγκατάσταση στο ίδιο σύστημα νόμιζα οτι δεν χρειαζόταν serial number και οτι γινεται επαλήθευση απο τη motherboard. Αυτο γινεται αν ηδη εχουν ενεργοποιηθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 10, 2016 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 Αν έχετε πάρει ή αναβαθμίσει κάποια ΟΕΜ έκδοση, τότε δε μπορεί να μεταφερθεί η άδεια σε άλλο σύστημα. Μπορεί κάποιος, σε περίπτωση βλάβης να μιλήσει τηλεφωνικά με εκπρόσωπο, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει κλειδί για ενεργοποίηση. Αν η άδεια είναι κανονική, τότε μεταφέρεται σε άλλο σύστημα και υπάρχει και διαδικασία απενεργοποίησης από το υπάρχον, πριν εγκατασταθεί αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minaspit Μάϊος 10, 2016 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 εχω χάσει την μπάλα.λοιπόν κατεβάζω το αρχειο των 10.Αν είναι iso το αφήνω ως έχει αλλιώς το κάνω iso.μετά το εγγραφώ σε bootable dvd κ κάνω κανονικά φορματ στο1 μέρος του παρτισιον.Τα είπα σωστά?Απο Ιούλιο ή άδεια για τα 10 θα χρεωνεται.Αυτό σημαίνει ότι αν έχω αναβαθμιστεί σε 10 πριν τον Ιούλιο που είναι δωρεαν,από εκεί κ περα όποτε κ αν βάλω τα 10 σε αυτό το λάπτοπ θα είναι δωρεαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 10, 2016 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2016 Σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts