Vadergr Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2016 Καλησπερα σε όλους. Θέλω απο τις τελευταιες LG , Samsung ναυαρχίδες που εχω (ειμαι με ενα Note 4 το οποίο λογικά φεύγει αύριο) να ξαναγυρίσω σε stock android . Προφανώς κοιτάζω τα Nexus 5x / 6p στις 32gb εκδόσεις τους. Το "θέμα" μου στο οποίο δεν θέλω να υποχωρήσω (αλλιώς θα παω σε V10 , S7 edge) , ειναι η αποθήκευση των photo / video μου γιατι με τη γέννηση της κορούλας μου τραβάω συνεχώς. Απο Cloud services για αποθηκευση οποτε μπαινω WiFi, γνωριζω Google drive/photos , dropbox και Amazon Cloud drive. Πιο ακριβό απο όλα δείχνει το Dropbox me 99€/ετος για 1ΤΒ που ειναι και μοναδική επιλογή (αλλα δεν θέλω τοσα). Ιδνική μοιαζει της amazon με απεριοριστη χωρητικότητα και 50€ το ετος , αλλα δυστυχώς δεν εχει αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών / βιντεο και θέλει "χέρι". Το Google drive δειχνει ιδανικό με 22€/ετος για 100gb που μάλλον μου φτάνουν. Το μονο που με ανησυχεί , ειναι οτι στη περιπτωση του Nexus 6p και του Google photos app , αν σβησεις μια φωτο απο το κινητο , στη σβηνει και απο το Google drive/photos , σωστά ? Η λογική μου ειναι να σβήνω φωτό απο το κινητό για να εχω ελεύθερο χώρο, αλλα να μη σβήνονται απο το cloud . Βασικά θα ηθελα τη γνώμη οσων χρησιμοποιούν εντονα cloud services για backup , τι χρησιμοποιούν και πως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Στο S6 Edge+, με onedrive και +100GB που δίνει η MS λόγω αγοράς Samsung κινητού, τα αρχεία ΔΕΝ σβήνονται από το cloud άπαξ και ανέβουν. Πρέπει να τα σβήσεις χειροκίνητα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 8, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 Και γω με OneDrive(σε LG V10) κ 1.1ΤΒ λογω της προσφορας του Office Δεν σβηνονται τα αρχεια απο το cloud... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 8, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 7 hours ago, jax7480 said: Στο S6 Edge+, με onedrive και +100GB που δίνει η MS λόγω αγοράς Samsung κινητού, τα αρχεία ΔΕΝ σβήνονται από το cloud άπαξ και ανέβουν. Πρέπει να τα σβήσεις χειροκίνητα. Τον χώρο αυτό τον δίνει για φορεβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 8, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 To Google Photos έχει πλέον επιλογή για καθαρισμό φωτογραφιών. Τις κρατάει online και τις σβήνει από το κινητό. Δε νομίζω πως έχει σχέση το τι android έχεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 8, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 8 minutes ago, Vadergr said: Τον χώρο αυτό τον δίνει για φορεβα? Αν δεν κάνω λάθος είναι για 2 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Μάϊος 8, 2016 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2016 To Google Photos έχει πλέον επιλογή για καθαρισμό φωτογραφιών. Τις κρατάει online και τις σβήνει από το κινητό. Δε νομίζω πως έχει σχέση το τι android έχεις. Επαυξανω, το Google photos είναι δωρεάν για φωτογραφίες σε high quality (8MP) και κάνει αυτό ακριβώς που ζητάς. Αν θες να ανεβαίνουν στην native ανάλυση τότε πρέπει να χρησιμοποιούνται τα GB του Google drive. Sent from my Le X507 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Μάϊος 28, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2016 Google Photos v1.21 Prepares To Give Free Unlimited Original Quality Backup To Nexus Devices, Sorting Options For Albums, And Add Exposure And Contrast Controls [APK Teardown] Δεν είναι official ακόμα, ελπίζω να γίνει όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts