cash365 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14, 2008 Παιδιά συγγνώμη για το ποστ εδώ, αλλά χρειάζομαι 2-4 βίδες (αυτές που κρατούν τον ανεμιστήρα) απο VGA MSI 1950 PRO AGP. Έχω χάσει 2 δικές μου και τις χρειάζομαι για να στείλω την κάρτα για RMA στην Γερμανία.Επίσης εαν γνωρίζει κανείς απο πού θα μπορούσα να πάω να αγοράσω τέτοιες βίδες (μικρές) ακόμα καλύτερα.Σε καταστήματα ηλεκτρονικών που πήγα δεν βρήκα τίποτα, μου είπαν σε σιδηρικά, αλλά και εκεί το ίδιο. Το ίδιο και σε οπτικά.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιούνιος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2008 Καλημερα φιλε! Ξεχασες να αναφερεις σε ποια πολη μενεις για να σε βοηθησουν τα παιδια που μενουν στην πολη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash365 Ιούνιος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2008 Συγγνώμη παιδιά, Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιούνιος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2008 Συγγνώμη παιδιά, Θεσσαλονίκη. Ωραία! Στην Καμάρα, δίπλα από τον Χατζή έχει ένα μαγαζί με ότι βίδα θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash365 Ιούνιος 14, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2008 Thnx Saki Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούνιος 14, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2008 Αν είσαι δυτικά ,Γιαννιτσών με Κωλέτη θα βρείς οτι θέλεις από βίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash365 Ιούνιος 14, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2008 Σ' ευχαριστώ Μιχάλη. Ανατολικά μένω, αλλά μετά την δουλειά μπορεί να πεταχτώ απο εκεί, γιατί είμαι σχετικά κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.