Jump to content

Recommended Posts

πριν 11 λεπτά, το μέλος Grisos έγραψε:

Καλα το απο πανω ειναι για κλαματα.

Το απο κατω ομως; :happy:

• Like 1

Παντως 79 δε σκαω. Εχουμε και το Titanfall που θα μας βαλει σε εξοδα άλλα. Θα περιμενω μηπως πεσει ή μηπως το δωσουν χωρια (δυσκολακι).

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
(edited)

μιας και δεν θα πάρω το BF 1 έτσι για σπάσιμο στην EA λέω να πάω να θυμηθώ τα παλιά COD4R (OMA just f@ck teamwork)

Στο δια ταύτα επειδή έχω μπερδευτεί

υπάρχουν τρία πακέτα !

1)Call of Duty: Infinite Warfare

2)Call of Duty: Infinite Warfare Digital Legacy Edition

3)Call of Duty: Infinite Warfare Digital Deluxe         (δεν το συζητάμε δεν είμαι μ@λ@κας)

Τώρα η ερώτησή μου είναι η εξής για να πάρω και το COD4R (εγώ έτσι θα το λέω CALL OF DUTY 4 REMASTERED) πρέπει να πάρω σόνι και ντε το πακέτο 2 ?

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
πριν 33 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Τώρα η ερώτησή μου είναι η εξής για να πάρω και το COD4R (εγώ έτσι θα το λέω CALL OF DUTY 4 REMASTERED) πρέπει να πάρω σόνι και ντε το πακέτο 2 ?

Ναι...

• Like 1
(edited)
18 minutes ago, Proteas said:

Με ψηνει και μενα πολυ ασχημα το COD4R @ARMAGEDDON Edition ετσι για να θυμηθουμε τα παλια :)

όπως έγραψα OMA , one man army , το καλύτερο multiplayer για OMA :p , teamwork δυστηχώς δεν , είμαι ο μοναδικός pc master race στις παρέες μου κάτι κάνω λάθος :p ...  BF3 - BF4 μόνος μου τα έπαιξα .... οπότε λέω να γυρίσω στις ρίζες του LW - lonely wolf

Στο kinguin την legacy version την βρίσκω στα 51 euro , οπότε το χαζό μυαλό μου λέει κοίτα με 51 ευρώ παίρνεις δύο games άρα 25.5 ευρώ το παιχνίδι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(edited)
22 minutes ago, giorgos2187 said:

Δεν κοιτατε κανενα αλλο παιχνιδι καλυτερα;;;; Σαν φιλικη συμβουλη το λεω....

έχεις τίποτα άλλο κατά νου εκτός από bf1 το οποίο έχει απορριφθεί , για να είμαστε εδώ και να συζητάμε ...