Futuristic Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2005 Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω από dvx αρχεία που έχω DVDs αλλά με τους υπότιτλους κάθε φορα της ταινείας. Ποια προγράμματα μου προτείνετε να χρησιμοποιήσω?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 13, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Με το virtualdub μπορεις να βαλεις μονιμα τους υποτιτλους στο avi αρχειο σου και μετα με το divxtodvd να κανεις το avi , vob αρχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Μάρτιος 13, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 δεν θελω να τους βαλω μονιμα, κάποια αλλη λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Ulead DVD Factory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Μάρτιος 14, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Και πως θα τους μετατρεψω τους υπότιτλους και θα τους ενσωματώσω?? Ξέρει κάποιος?????? plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.