electroman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2016 Γεια σας εχω υπολογιστή VENTOak εγκατεστημένα τα win 7 ultimate INTEL core ι3 και nvidia geforce experience εχω τηλεόραση F&U 32'' Θέλω λοιπόν να χρησιμοποιήσω και αυτήν την οθόνη εκτός από την κανονική του υπολογιστή μου , όμως σε αυτήν να βλέπω κάτι άλλο όχι αυτό που εχω στην κανονική οθόνη παράδειγμα > κανονική οθόνη να βλέπω βιντεο στο youtube απο μονζιλα (firefox ) και στην F&U οθόνη να βλέπω βίντεο στο youtube απο chrome εχω καλώδιο που απαιτητέ για να συνδέσω και την άλλη οθόνη f&u θέλω όμως καποιος να μου πει τα βήματα τι πρέπει να κάνω ώστε να το πετύχω αυτό που επιθυμώ χωρίς να κανω καμια ζημιά στον υπολογιστή η στην οθόνη της τηλεόρασης σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάϊος 3, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 συνδεεις την τηλεοραση με την καρτα γραφικων (ή motherboard) και μετα πατας window key + p και επιλεγεις το extend desktop. Θα κανει αυτο ακριβως που θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts