velipsi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2016 Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά έχω στο σύστημα 2 SSD intel σε raid και έναν SanDisk 240 ΙΙ SSD (αγορασμένος πρόσφατα ) έχω τα απότελέσματα που βλέπετε ..δηλ τον SanDisk το ssdlife μου τον βγάζει χάλια ... ενω το cristadisk o.k .Το έδωσα στο κατάστημα που το πήρα για έλεγχο με την απάντηση να μην ανησυχώ ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ τη γνώμη σας να το τραβήξω το θέμα ή όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Μάϊος 2, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 The disk is healthy/και 100% δεν γραφει? Μου διαφευγει κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάϊος 2, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 πριν 16 λεπτά, το μέλος LocoDiceGR έγραψε: The disk is healthy/και 100% δεν γραφει? Μου διαφευγει κατι? ναι η μέτρηση γινεται με διαφορετικά προγράμματα ...αυτο είναι το περίεργο το ένα τον βγάζει ο.κ και το άλλο χαλια χα χα χα δες προσεχτικα φωτο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 2, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 (edited) Ε πως τον βγαζει χαλια οταν σου λεει πως estimated lifetime 8 years? Εχουν διαφορετικο τροπο τα μετροπρογραμματα που χρησιμοποιεις , γι'αυτο βλεπεις διαφορές. εδιτ : οπα , τον ιντελ βγαζει ετσι. Τον αλλο δεν εχει τροπο μαλλον να μετρησει το health γιατι δε του τον δινει το drive. Δεν ειναι καποιο προβλημα αυτο Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2016 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 2, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 2 hours ago, velipsi said: Παιδιά καλησπέρα και Χρόνια Πολλά έχω στο σύστημα 2 SSD intel σε raid και έναν SanDisk 240 ΙΙ SSD (αγορασμένος πρόσφατα ) έχω τα απότελέσματα που βλέπετε ..δηλ τον SanDisk το ssdlife μου τον βγάζει χάλια ... Το SSDLife τον SanDisk σου τον βγάζει unsuppοrted, πως δηλαδή δεν μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα για τα read/writes ώστε να σου βγάλει χρόνο ζωής. Απόλυτα φυσιολογικό. Το σωστό θα ήταν να κατεβάσεις το utility της SanDisk για SSD και να δεις από εκεί τι σου λέει για το drive. Αυτό θα είναι και το 100% σωστό. Τώρα τσάμπα πήγες το drive για έλεγχο. Link για το utility της SanDisk: http://downloads.sandisk.com/Dashboard/SanDiskSSDDashboardSetup.exe 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάϊος 3, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 πριν 20 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε: Το SSDLife τον SanDisk σου τον βγάζει unsuppοrted, πως δηλαδή δεν μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα για τα read/writes ώστε να σου βγάλει χρόνο ζωής. Απόλυτα φυσιολογικό. Το σωστό θα ήταν να κατεβάσεις το utility της SanDisk για SSD και να δεις από εκεί τι σου λέει για το drive. Αυτό θα είναι και το 100% σωστό. Τώρα τσάμπα πήγες το drive για έλεγχο. Link για το utility της SanDisk: http://downloads.sandisk.com/Dashboard/SanDiskSSDDashboardSetup.exe άρα είναι θέμα προγράμματος που δεν κάνει σωστα τη δουλέια του ....αν και το ίδιο πρόγραμμα στο λαπτοπ με έναν sandisk 120τον μέτρησε ... Το αποτέλεσμα με το sandisk util Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 3, 2016 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 Από τις επιμέρους μετρήσεις το drive φαίνεται πως είναι 100% healthy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάϊος 3, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 πριν 5 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε: Από τις επιμέρους μετρήσεις το drive φαίνεται πως είναι 100% healthy. ευχαριστώ ....άρα να μην ανησυχώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts