spyder Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2016 (edited) TRACK: Mugello CAR: Ferrari 458 Italia Stage 3 TIME OF DAY : 12:00 WEATHER : Clear AMBIENT TEMP : 18 TRACK TEMP : 22 GRIP : 96% στο practice να τελειώνει ο αγώνας με 98-99% Practice : 20:15, 45 λεπτά Qualify : 21:00, 30 λεπτά Race : 21:30, 45 λεπτά, 23 γύροι Σημαντικό: Πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 2 ρόδες μέσα στα όρια της πίστας (λευκές γραμμές). Αν έχουμε επαφή με άλλον οδηγό με δική μας υπαιτιότητα, του παραχωρούμε σε ασφαλές σημείο τη θέση μας. Προσοχή όταν ξαναμπαίνουμε στην πίστα μετά από έξοδο. Κοιτάμε πρώτα πίσω μας και στο χάρτη. Προσοχή όταν βγαίνουμε από τα pits Kανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς Για καλύτερο spatial awareness προτείνεται το Hellicorsa Application Προτείνεται η χρήση teamspeak με push to talk Το password δίνεται από δώ η από το teamspeak ή από το Steam Community :: Group :: Assetto Corsa Greek Gatherings Έγινε επεξεργασία Μάϊος 1, 2016 από spyder 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 1, 2016 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2016 Επιτελους!!!! Τα σεβη μου για την επιλογη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 1, 2016 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2016 Ο Ακης θα κατάγουσταρει! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 1, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2016 F@k yeeeeaaaahhhh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 2, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 #easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 2, 2016 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 (edited) SERVER IS UP Με ειδοποίησαν πως έχει πρόβλημα ο σέρβερ και θα τον αλλάξουν οπότε τυχόν προβλήματα θα οφείλονται σ αυτό . Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2016 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 2, 2016 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Θα το δοκιμάσω το αμάξι αν κ ποτέ δεν μου άρεσε για να είμαι ειλικρινής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάϊος 2, 2016 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 2 hours ago, liakjim said: Θα το δοκιμάσω το αμάξι αν κ ποτέ δεν μου άρεσε για να είμαι ειλικρινής. Best simracing car ever 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 2, 2016 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Best simracing car ever [emoji3] Θα σου πω σήμερα. Δεν το έχω τρέξει με το 1.5. Γενικά ότι έχει slicks και πολύ τεχνολογία, το αποφεύγω. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 2, 2016 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Μια χαρά είναι το κόμπο ότι πρέπει για μάχες σασί με σασί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάϊος 2, 2016 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 2 hours ago, liakjim said: Θα σου πω σήμερα. Δεν το έχω τρέξει με το 1.5. Γενικά ότι έχει slicks και πολύ τεχνολογία, το αποφεύγω. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε εγώ το δοκίμασα στην 1.5 tbh... νομίζω έχει και άλλες επιλογές ελαστικών τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 2, 2016 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Ούτε εγώ το δοκίμασα στην 1.5 tbh... νομίζω έχει και άλλες επιλογές ελαστικών τώρα. Καλά, άντε πες το αυτό εδώ μέσα... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάϊος 2, 2016 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 (edited) 35 minutes ago, liakjim said: Καλά, άντε πες το αυτό εδώ μέσα... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις έκανα register για το επόμενο race στο SRS, έχει πολύ λαο ήδη... χώσου! (xbow @ vallelunga) Αρχίζει σε 30 λεπτά. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2016 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 2, 2016 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Δεν το προλαβαίνω. Θα δοκιμάσω των 00:00 Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 2, 2016 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 Ελάτε βρε thelab Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 2, 2016 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2016 (edited) Λοιπόν, μην τρέφετε αυταπάτες μερικοί. Το combo έχει πολύ αυξημένο βαθμό δυσκολίας Spoiler μου αρέσει!!!! Ο server γέμισε κόσμο, έβλεπα παντού spins. Πέφτανε κορμιά με λίγα λόγια. Το αμάξι με setup έγινε σαφώς πιο προβλέψιμο αλλά θα δαγκώσει στην παραμικρή ευκαιρία, ειδικά με TC OFF όπου έκανα τον ταχύτερο μου χρόνο. @Stelios F., έτρεξα στο SRS, καλή φάση. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2016 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 3, 2016 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 (edited) 7 hours ago, liakjim said: Ο server γέμισε κόσμο, έβλεπα παντού spins. Πέφτανε κορμιά με λίγα λόγια. Το αμάξι με setup έγινε σαφώς πιο προβλέψιμο αλλά θα δαγκώσει στην παραμικρή ευκαιρία, ειδικά με TC OFF όπου έκανα τον ταχύτερο μου χρόνο. Για πες χρόνο...όχι πως θα είμαι κοντά, απλά από περιέργια. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2016 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάϊος 3, 2016 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 1 hour ago, jax7480 said: Για πες χρόνο...όχι πως θα είμαι κοντά, απλά από περιέργια. Ζαχο να μπαινεις εδω για χρονους οσον αφορα τον thelab server.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 3, 2016 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος jax7480 έγραψε: Για πες χρόνο...όχι πως θα είμαι κοντά, απλά από περιέργια. Ή απλά , βλέπεις την υπογραφή του @panosdimp. Πάντως θέλει πάρα πολύ προσοχή. Δεν θέλει καθόλου γλιστρήματα. Σετάρετέ την ώστε να είναι ελαφρώς υποστροφική. Αλλιώς αρχίζει κ θερμαίνει τα πίσω ελαστικά, ανεβαίνει η πίεση, γλιστράει κ άλλο, ξανα ζεσταίνονται κοκ μέχρι που δεν μπορείς να την κρατήσεις εντός πίστας. Δεν δοκίμασα τα Hards Troffeo, αλλά τα Mediums ήταν οκ για τους 10 γύρους. Για παραπάνω δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 3, 2016 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2016 1.58. Πιο κάτω δεν μπορώ με τίποτα. Ίσως φταίει το gamepad. Θα τρέχω βέβαια μέχρι την Κυριακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts