Jump to content

Η HTC αποκάλυψε το One S9

yanni

Recommended Posts

Η HTC αποκάλυψε το νέο One S9 και επισήμως. Η νέα συσκευή διαθέτει φωτογραφική μηχανή των 13MP με OIS,  Pro mode και hyperlapse video shooting πίσω, καθώς και UltraPixel camera μπροστά. Η οθόνη της συσκευής είναι των 5'' Super LCD, ανάλυσης fullHD και προστατεύεται από Corning Gorilla Glass. Το κεντρικό chipset είναι το οκταπύρηνο 64bit MediaTek Helio X10 με συχνότητα λειτουργία που φτάνει τα 2GHz, έχει 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά βρίσκουμε υποστήριξη για 4G LTE και DLNA, dual-band Wi-Fi a/b/g/n/ac, NFC και Bluetooth 4.1. υποστηρίζονται GPS, Glonass και Beidou. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2840 mAh και υποστηρίζεται Quick Charge 3.0. Η τιμή του νέου HTC One S9 φτάνει τα  499 ευρώ.

HTC One S9.jpg

Πηγή: HTC unveiled the One S9 with a 13MP camera with OIS and a 5" FHD Super LCD display

Άντε να κλείσει σιγά σιγά γιατί η πολιτική που ακολουθεί είναι...

Αισχρό design από μπροστά, τεράστιο περίγραμμα κάμερας και πιθανόν άχρηστο, 2GB εν έτη 2016 στα 500€, γενικά είναι για κλάματα.

Δεν ευχομαι να κλεισει , απλα να αλλαξει λιγο πολιτικη τιμολογησης στις midrange συσκευες. Επειδη ειναι ποιοτικο , δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν εκει εξω mtk κινητα με 2GB ραμ (και με 3 μη σου πω) , αρκετα ποιοτικα, στα ~200€ , που απλα ΔΕΝ φερουν το ονομα HTC , αλλα καποιο κινεζικο... 

Προσωπικα αυτο το design στα M8+M9 μου ειχε αρεσει , αλλα το'χασε λιγο με τις τιμες. Ξερουμε οτι θα πεσει γρηγορα, αλλα στα HTC δεν πεφτει οπως στα LG πχ. ΜΤΚ και 500€ απλα δεν πανε μαζι, ακομη και 4Κ οθονη να ειχε...

Μα αυτό λέω, ότι δεν ευσταθούν πολλά από αυτά που κάνουν, δεν έχουν λογική.

Θα τα αγοράσει ο κόσμος επειδή έχουν μεταλλική κατασκευή; Δε νομίζω, άσε που υπάρχουν και άλλα εκτός τα HTC.

Πάντως θυμάμαι που είχα πιάσει το HTC M7 σε ένα κατάστημα της Cosmote και δε μου άφησε καλές εντυπώσεις, μου φαινότανε σαν ψευτομεταλλικό, δεν σου έβγαζε δηλαδή την αίσθηση του στιβαρού όπως ενός iPhone 5 πχ.

Το Μ9 ηταν σιγουρα πιο στιβαρο, αλλα και παλι , αδικαιολογητη τιμολογιακη πολιτικη σε midrange συσκευες. Στα ~300 (για να δικαιολογησει και το ονομα) , θα ηταν οκ πιστευω.

Το παραπανω , θα τα παει καλα σε μπαταρια θεωρω (εχει 1080p οθονη), καθως και το sense εχει ελαφρυνει αρκετα, ασε που θα ειναι "κομμενο" σε αυτη τη συσκευη. Δεν ειναι κακος ο x10 αλλα... Ειναι ΜΤΚ , και τον εχουν κινητα της μισης (αρχικης)  τιμης απο αυτο.

1 hour ago, UltraB said:

Μα αυτό λέω, ότι δεν ευσταθούν πολλά από αυτά που κάνουν, δεν έχουν λογική.

Θα τα αγοράσει ο κόσμος επειδή έχουν μεταλλική κατασκευή; Δε νομίζω, άσε που υπάρχουν και άλλα εκτός τα HTC.

Πάντως θυμάμαι που είχα πιάσει το HTC M7 σε ένα κατάστημα της Cosmote και δε μου άφησε καλές εντυπώσεις, μου φαινότανε σαν ψευτομεταλλικό, δεν σου έβγαζε δηλαδή την αίσθηση του στιβαρού όπως ενός iPhone 5 πχ.

Το  m7 δεν ήταν στιβαρό;;Πραγματικά όταν το χα πιάσει στα χέρια μου είχα μείνει μακακας!

3 χρόνια το έχω,τώρα έχει γίνει πάσα στη γυναίκα βέβαια, χωρίς θήκη με ένα screen protector της πλάκας και είναι ακόμα σα καινούριο παρά τις τούμπες του...Η σύγκριση με το iPhone 5 ειδικά δεν στέκει πουθενά κι ας είναι το πιο όμορφο iPhone που βγήκε ποτέ κατά τη γνώμη μου..

Καλώς ή κακώς η HTC είναι η εταιρία που έδωσε αυτή τη premium κατασκευή και αίσθηση πρώτη στην αγορά και μετά ακολούθησαν ολοι οι άλλοι...

Για την τιμολόγηση στη midrange κατηγορία της ειδικά δε θα διαφωνήσω...Στη high end (βλεπε το 10αρι) καλα κανει και το δινει οσο θελει..Αλλα πραγματικά δε ξέρω τι σκέφτονται όταν κυκλοφορούν τόσα αξιόλογα κινητά πλέον στα 300€ και δε ρίχνουν τις τιμές...Με 500 ευρα παίρνεις το m9 και σου μένουν και λεφτά αν θες ΗΤC..

Και το Α9 που όταν το έπιασα στα χέρια μου, μου άρεσε υπερβολικά στην αίσθηση στο χέρι, ούτε που το σκέφτηκα να το αγοράσω σε τέτοια τιμή που κυκλοφόρησε.Με τα ίδια λεφτά πήρα 3 Xiaomi!!!

πριν 4 λεπτά, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

.Με τα ίδια λεφτά πήρα 3 Xiaomi!!!

My point excactly... Το Μ7 δε το επιασα ποτέ παντως για να'χω πληρη αποψη (επιασα τα Μ8+Μ9). Αρκετα καλα σαν αισθηση , και προσωπικα μου αρεσαν αρκετα . 

Αυτο το S9 μπορει να ειναι σουπερ ντουπερ ποιοτικο , αλλα εχει και αρκετα καλα κινητα στη μιση τιμη. Πρεπει να το ξανασκεφτει η HTC.

πριν 1 ώρα, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Το  m7 δεν ήταν στιβαρό;;Πραγματικά όταν το χα πιάσει στα χέρια μου είχα μείνει μακακας!

3 χρόνια το έχω,τώρα έχει γίνει πάσα στη γυναίκα βέβαια, χωρίς θήκη με ένα screen protector της πλάκας και είναι ακόμα σα καινούριο παρά τις τούμπες του...Η σύγκριση με το iPhone 5 ειδικά δεν στέκει πουθενά κι ας είναι το πιο όμορφο iPhone που βγήκε ποτέ κατά τη γνώμη μου..

Καλώς ή κακώς η HTC είναι η εταιρία που έδωσε αυτή τη premium κατασκευή και αίσθηση πρώτη στην αγορά και μετά ακολούθησαν ολοι οι άλλοι...

Για την τιμολόγηση στη midrange κατηγορία της ειδικά δε θα διαφωνήσω...Στη high end (βλεπε το 10αρι) καλα κανει και το δινει οσο θελει..Αλλα πραγματικά δε ξέρω τι σκέφτονται όταν κυκλοφορούν τόσα αξιόλογα κινητά πλέον στα 300€ και δε ρίχνουν τις τιμές...Με 500 ευρα παίρνεις το m9 και σου μένουν και λεφτά αν θες ΗΤC..

Και το Α9 που όταν το έπιασα στα χέρια μου, μου άρεσε υπερβολικά στην αίσθηση στο χέρι, ούτε που το σκέφτηκα να το αγοράσω σε τέτοια τιμή που κυκλοφόρησε.Με τα ίδια λεφτά πήρα 3 Xiaomi!!!

Ναι, η ποιότητα του δε με εντυπωσίασε καθόλου,  ίσα ίσα μου έβγαλε το αντίθετο αποτέλεσμα. Τι να πω, ίσως έφταιγε το dummy phone που είχαν στη Cosmote.

Επίσης νομίζω ότι υπήρχαν και άλλα premium τηλέφωνα πριν τα HTC απλά δεν ήταν τόσο διαδεδομένα. H HTC θεωρώ ότι κατάφερε να κάνει τα premium τηλέφωνο πιο "mainstream" και διαδεδομένα.