morius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2005 Γεια σε όλους,μίας και έχουμε απόκριες σίγουρα όλοι στην πόλη τους θα έχουν κάποιο έθυμο,είτε σήμερα είτε αύριο(Καθαρά Δευτέρα) Λοιπόν σε αυτό το thread σκέφτηκα να λέμε τα έθυμα του κάθε τόπου + όποιος θέλει photos από το ξεφάντομα :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 13, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Ας κάνω εγώ την αρχή... Εμείς εδώ στην Μεσσήνη Μεσσηνίας κάθε Κυριακή πριν την Καθαρα Δευτέρα ανάβουμε Φωτιές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ σε όλη την πόλη,και χορεύουμε γύρω γύρω με Γουρνοπούλες κρασιά κλπ.Αυτό οργανόνετε ανα συνικοίες κυρίως,φέτος συγκεκριμένα έχουμε 15 φωτιές πέρυσι είχαμε 20:getlost: Οι φωτιές είναι περίπου 2m και δεν σβήνουν όλο το βράδυ,Φωτογραφίες θα potarw το βράδυ (Ότι ώρα γυρίσω) :flower: Καλά να περάσετε όλοι:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 13, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Τα ηθη και τα εθιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 13, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas [Σήμερα, στις 18:59] Τα ηθη και τα εθιμα. :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 13, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Τετοια threads μυριζουν αρωμα pashaliaς Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 13, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Τετοια threads μυριζουν αρωμα pashaliaς χοχοχο..κακία.... Εγω παντως ολη μερα ακουω το cd της Δομνας Σαμίου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 13, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos χοχοχο..κακία.... Εγω παντως ολη μερα ακουω το cd της Δομνας Σαμίου !!! Χεχε....ποια ειναι αυτη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.