Jump to content

play247.gr 3% ?

sotiris

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από cozzyz

Τι έκπτωση βρε παιδιά? για ενημερώστε και εδώ παρακαλώ. Πού αναφέρεις το thelab.gr πάνω στην παραγκελία?

Αρχική απάντηση από DJD

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας εξασφαλίσαμε για εσάς, τα εγγεγραμμένα μέλη μας, ένα ποσοστό έκπτωσης 3% σε κάθε σας αγορά, βάζοντας απλά κατά την παραγγελία σας (στο 3ο βήμα της παραγγελίας θα εμφανιστεί ένα πεδίο Οδηγίες και Παρατηρήσεις για την Παραγγελία σας) το nickname σας και το TheLab.gr π.χ. DJD - TheLab.gr. Εμείς σας ευχόμαστε καλά ψώνια!

αλλα δεν ισχύει σε προϊοντα που ειναι σε προσφορά..

Όντος ισχύει η έκπτωση. Εγώ γράφω απλά οτι "είμαι μέλος του www.thelab.gr με το ονομα agiorgitis".

Να σημειωθεί οτι στο τέλος της παραγγελίας δεν βλέπεις πουθενά αυτή την έκπωση, και βλέπεις την κανονική τιμή του προιόντος. Την έκπτωση, και το πόσο τελικά θα πληρώσεις, σου έρχεται μετά σε e-mail, μόλις επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή σου στο φόρουμ...

ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση στο e-mail μου :TD:

Αρχική απάντηση από schumifer

Βρε Σωτήρη δε λέω για τον επεξεργαστή.Για τα υπόλοιπα υποσυστήματα.Για φαντάσου να μην παίζει με τίποτα ή με σοβαρούς συμβιβασμούς η κάρτα δικτύου ή το μόντεμ ή η κάρτα ήχου...

γι' αυτό είμαστε εδώ εμείς, για να τα κάνουμε όλα να δουλεύουν. το bluetooth πιστεύω θα με δυσκολέψει λίγο, αλλά όχι πάρα πολύ.

Αρχική απάντηση από schumifer

Και πόσα έχασες totally wired?

Εάν δείς παραπάνω λέω οτί θα ζητούσα την έκπτωση και για 1 ευρώ. Δεν έχει σημασία πόσα έχασα σημασία έχει οτί άλλα μου είπαν στο τηλέφωνο και άλλα έγιναν. Το χαρτί που ήταν επάνω στο κουτί είχε σβησμένο με blanco την τιμή και γραμένο με στυλό την κανονική αξία.

Αρχική απάντηση από LordOfRings

totaly σου στέλνουν e-mail με την έκπτωση και το τελικο ποσο που θα πληρώσεις...

Κανε ενα τηλέφωνο και πιστεύω οτι θα ληθεί το πρόβλημα...

Η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά. Δεν μου ζήτησε e-mail. Ούτε με ρώτησε το όνομα μου στο thelab

Αρχική απάντηση από totally_wired

Η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά. Δεν μου ζήτησε e-mail. Ούτε με ρώτησε το όνομα μου στο thelab

E τοτες που θες να ξερουνε οτι εισαι πραγματικά μελος.

Και αν θα την εκανες μέσω νετ θα ειχες και 2ευρώ έκπτωση γιατι τα νέα μέλη στο play247 εχουν δωρω 1000 πόντους, ακομα με την παραγγελεία που έκανες θα είχες και καποιους πόντους για μελλοντικες αγορες..

κι εμένα μου απαντήσανε, δυστυχώς η acer δεν βγάζει άνευ win οπότε no laptop :p

αυτό με τη μνήμη λογικό, αγοράζεις μια νέα 512 στα 63 ευρώ. μη νομίζεις, στο πλαίσιο να τις αλλάξεις 30 ευρώ σου ζητάνε. πάντως πολύ ευγενικοί στα mail τους και πολύ κατατοπιστικοί, ό,τι ρώτησα μου το απαντήσανε :T:

Παιδιά η έκπτωση ισχύει για παραγγελίες online γιαυτό έγινε και το μπέρδεμα στην τιμολόγηση.

Επικοινώνησαν μαζί μου τα παιδιά από το Play247.gr για να διευθετυθεί το θέμα, οπότε totally_wired στείλε μου τα στοιχεία σου με ένα email στο djd@thelab.gr για να τα προωθήσω στο Play247 ώστε να πάρεις τα χρήματα σου.

Αρχική απάντηση από DJD

Παιδιά η έκπτωση ισχύει για παραγγελίες online γιαυτό έγινε και το μπέρδεμα στην τιμολόγηση.

Επικοινώνησαν μαζί μου τα παιδιά από το Play247.gr για να διευθετυθεί το θέμα, οπότε totally_wired στείλε μου τα στοιχεία σου με ένα email στο djd@thelab.gr για να τα προωθήσω στο Play247 ώστε να πάρεις τα χρήματα σου.

Δεν υπάρχει θέμα. Απλά άλλο μου είχαν πει τηλεφωνικά και άλλο ήρθε. Thats All.

Αφού ισχύει μόνο για online παραγγελίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Και να το ήξερα πάλι τηλεφωνικά θα την έκανα. Εξάλου αυτό που αγόρασα ήταν μακράν το φθηνότερο στο play247

• 2 weeks later...

Αν πάω στο μαγαζί και τους πω θελω αυτά και έιμαι από το THelab.gr δε θα μου κάνουν εκπτωση?

Πρ΄πει να γυρίσω σπίτι να κάνω την παραγγελία on-line και να τους πω "γεια σας ήρθα και πριν αλλά δεν μου κάνατε έκπτωση από κοντά οπότε κάντε την τώρα on-line"?

• 1 year later...
Αρχική απάντηση από kagelar34

Αν πάω στο μαγαζί και τους πω θελω αυτά και έιμαι από το THelab.gr δε θα μου κάνουν εκπτωση?

Πρ΄πει να γυρίσω σπίτι να κάνω την παραγγελία on-line και να τους πω "γεια σας ήρθα και πριν αλλά δεν μου κάνατε έκπτωση από κοντά οπότε κάντε την τώρα on-line"?

Τι ισχυει τελικα με αυτο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.