cozzyz Μάρτιος 15, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Τι έκπτωση βρε παιδιά? για ενημερώστε και εδώ παρακαλώ. Πού αναφέρεις το thelab.gr πάνω στην παραγκελία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 15, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από cozzyz Τι έκπτωση βρε παιδιά? για ενημερώστε και εδώ παρακαλώ. Πού αναφέρεις το thelab.gr πάνω στην παραγκελία? Αρχική απάντηση από DJD Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας εξασφαλίσαμε για εσάς, τα εγγεγραμμένα μέλη μας, ένα ποσοστό έκπτωσης 3% σε κάθε σας αγορά, βάζοντας απλά κατά την παραγγελία σας (στο 3ο βήμα της παραγγελίας θα εμφανιστεί ένα πεδίο Οδηγίες και Παρατηρήσεις για την Παραγγελία σας) το nickname σας και το TheLab.gr π.χ. DJD - TheLab.gr. Εμείς σας ευχόμαστε καλά ψώνια! αλλα δεν ισχύει σε προϊοντα που ειναι σε προσφορά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cozzyz Μάρτιος 15, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Νάσαι καλά LordOfRings! πολύ καλό αυτό. Αν βάλεις και την δωρεάν αποστολή, μαζεύεται ένα σεωαστό ποσό. (αναλόγος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 15, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Βρε Σωτήρη δε λέω για τον επεξεργαστή.Για τα υπόλοιπα υποσυστήματα.Για φαντάσου να μην παίζει με τίποτα ή με σοβαρούς συμβιβασμούς η κάρτα δικτύου ή το μόντεμ ή η κάρτα ήχου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agiorgitis Μάρτιος 16, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Όντος ισχύει η έκπτωση. Εγώ γράφω απλά οτι "είμαι μέλος του www.thelab.gr με το ονομα agiorgitis".Να σημειωθεί οτι στο τέλος της παραγγελίας δεν βλέπεις πουθενά αυτή την έκπωση, και βλέπεις την κανονική τιμή του προιόντος. Την έκπτωση, και το πόσο τελικά θα πληρώσεις, σου έρχεται μετά σε e-mail, μόλις επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή σου στο φόρουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 16, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 ακόμη δεν έχω πάρει απάντηση στο e-mail μου Αρχική απάντηση από schumifer Βρε Σωτήρη δε λέω για τον επεξεργαστή.Για τα υπόλοιπα υποσυστήματα.Για φαντάσου να μην παίζει με τίποτα ή με σοβαρούς συμβιβασμούς η κάρτα δικτύου ή το μόντεμ ή η κάρτα ήχου... γι' αυτό είμαστε εδώ εμείς, για να τα κάνουμε όλα να δουλεύουν. το bluetooth πιστεύω θα με δυσκολέψει λίγο, αλλά όχι πάρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 16, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 εμενα πάντως μου απαντάν μεχρι και τα μεσάνυχτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 16, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 1x512 αντί για 2X256 60ευρώ .. αξίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 άστα ξεφτίλα είχα βάλει το user name στο from αντί για το mail και έκανε bounce οπότε my fault. ( τι άλλα mail έχω στείλει τελευταία????? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 17, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Πριν 10 λέπτα ήρθε μια παραγγελία από το play247.gr και ενώ τηλεφωνικά μου είχε αφαιρέσει το 3% τελικά το πλήρωσα. Το προιόν δεν ήταν σε προσφορά. :TD: :TD: :TD: :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 17, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Και πόσα έχασες totally wired? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 17, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 totaly σου στέλνουν e-mail με την έκπτωση και το τελικο ποσο που θα πληρώσεις...Κανε ενα τηλέφωνο και πιστεύω οτι θα ληθεί το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 17, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Και πόσα έχασες totally wired? Εάν δείς παραπάνω λέω οτί θα ζητούσα την έκπτωση και για 1 ευρώ. Δεν έχει σημασία πόσα έχασα σημασία έχει οτί άλλα μου είπαν στο τηλέφωνο και άλλα έγιναν. Το χαρτί που ήταν επάνω στο κουτί είχε σβησμένο με blanco την τιμή και γραμένο με στυλό την κανονική αξία.Αρχική απάντηση από LordOfRings totaly σου στέλνουν e-mail με την έκπτωση και το τελικο ποσο που θα πληρώσεις...Κανε ενα τηλέφωνο και πιστεύω οτι θα ληθεί το πρόβλημα... Η παραγγελία έγινε τηλεφωνικά. Δεν μου ζήτησε e-mail. Ούτε με ρώτησε το όνομα μου στο thelab Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 17, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wiredΗ παραγγελία έγινε τηλεφωνικά. Δεν μου ζήτησε e-mail. Ούτε με ρώτησε το όνομα μου στο thelab E τοτες που θες να ξερουνε οτι εισαι πραγματικά μελος. Και αν θα την εκανες μέσω νετ θα ειχες και 2ευρώ έκπτωση γιατι τα νέα μέλη στο play247 εχουν δωρω 1000 πόντους, ακομα με την παραγγελεία που έκανες θα είχες και καποιους πόντους για μελλοντικες αγορες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 17, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 κι εμένα μου απαντήσανε, δυστυχώς η acer δεν βγάζει άνευ win οπότε no laptop αυτό με τη μνήμη λογικό, αγοράζεις μια νέα 512 στα 63 ευρώ. μη νομίζεις, στο πλαίσιο να τις αλλάξεις 30 ευρώ σου ζητάνε. πάντως πολύ ευγενικοί στα mail τους και πολύ κατατοπιστικοί, ό,τι ρώτησα μου το απαντήσανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 17, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Στο e-shop αν αγοράσεις από αυτούς μνήμη φορητού την τοποθετούν δωρεάνΗ 256-> 29 ευράΗ 512->74 εώς 87 (της corsair η τελευταία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 23, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Παιδιά η έκπτωση ισχύει για παραγγελίες online γιαυτό έγινε και το μπέρδεμα στην τιμολόγηση. Επικοινώνησαν μαζί μου τα παιδιά από το Play247.gr για να διευθετυθεί το θέμα, οπότε totally_wired στείλε μου τα στοιχεία σου με ένα email στο djd@thelab.gr για να τα προωθήσω στο Play247 ώστε να πάρεις τα χρήματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 23, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από DJD Παιδιά η έκπτωση ισχύει για παραγγελίες online γιαυτό έγινε και το μπέρδεμα στην τιμολόγηση. Επικοινώνησαν μαζί μου τα παιδιά από το Play247.gr για να διευθετυθεί το θέμα, οπότε totally_wired στείλε μου τα στοιχεία σου με ένα email στο djd@thelab.gr για να τα προωθήσω στο Play247 ώστε να πάρεις τα χρήματα σου. Δεν υπάρχει θέμα. Απλά άλλο μου είχαν πει τηλεφωνικά και άλλο ήρθε. Thats All.Αφού ισχύει μόνο για online παραγγελίες δεν υπάρχει πρόβλημα. Και να το ήξερα πάλι τηλεφωνικά θα την έκανα. Εξάλου αυτό που αγόρασα ήταν μακράν το φθηνότερο στο play247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Απρίλιος 2, 2005 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Αν πάω στο μαγαζί και τους πω θελω αυτά και έιμαι από το THelab.gr δε θα μου κάνουν εκπτωση?Πρ΄πει να γυρίσω σπίτι να κάνω την παραγγελία on-line και να τους πω "γεια σας ήρθα και πριν αλλά δεν μου κάνατε έκπτωση από κοντά οπότε κάντε την τώρα on-line"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 17, 2006 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2006 Αρχική απάντηση από kagelar34 Αν πάω στο μαγαζί και τους πω θελω αυτά και έιμαι από το THelab.gr δε θα μου κάνουν εκπτωση?Πρ΄πει να γυρίσω σπίτι να κάνω την παραγγελία on-line και να τους πω "γεια σας ήρθα και πριν αλλά δεν μου κάνατε έκπτωση από κοντά οπότε κάντε την τώρα on-line"? Τι ισχυει τελικα με αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.