Jump to content

προβλημα με R390

def

Recommended Posts

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και με μια R290 και τωρα με μια R390 η μητρικη ειναι μια Χ58 EVGA μου βγαζει συνεχεια το μυνημα οτι το προγραμμα amd σταματησε να λειτουργει , και μετα το προγραμμα ανακτηθηκε με επιτυχια αλλα χανονται οι drivers εχουν σπασει τα νευρα μου , εντομεταξυ η μητρικη ανεβαζει θερμοκρασια 60 βαθμους . Καμια λυση ?

Από άποψη θερμοκρασίας είσαι μία χαρά. Η  R390 έχει στανταρ 60 βαθμούς. Κοίτα τι θα κάνεις:

1ον Εγκατέστησε εκρεμείς ενημερώσεις των windows.

2ον Κάνε απεγκατάσταση των οδηγών χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο Display Driver Uninstaller Download version 15.7.5.5 (δουλεύει μόνο σε Safe Mode)

3ον Για την R390 κατεβάζεις και εγκαθηστάς αυτούς τους οδηγούς  Radeon Software  Crimson Edition 16.3.2 και μετά από την επανεκίννηση βάζεις και τους hotfix Radeon Software    Crimson Edition 16.4.2 Hotfix

enjoy :)

• Like 1

πριν 4 λεπτά, το μέλος Wizard! έγραψε:

Μόνο εγώ κατάλαβα ότι 60° έχει στη μητρική του, που είναι πολλά, και όχι στην 390...;

Οχι κι εγω το καταλαβα! :-P  Περιμενουμε να μας το επιβεβαιωσει γιατι ανθρωποι ειμαστε μπορει να το εχει γραψει απο λαθος. Αλλα και στη μητρικη να ειναι οι 60 βαθμοι πρεπει να μας πει υπο ποιες συνθηκες ζεσταινεται τοσο!

• Like 2

3 minutes ago, giorgos2187 said:

Οχι κι εγω το καταλαβα! :-P  Περιμενουμε να μας το επιβεβαιωσει γιατι ανθρωποι ειμαστε μπορει να το εχει γραψει απο λαθος. Αλλα και στη μητρικη να ειναι οι 60 βαθμοι πρεπει να μας πει υπο ποιες συνθηκες ζεσταινεται τοσο!

Ναι, το διάβασα μετά ;)

Μπορεί να πάει τόσο, αν δεν αερίζεται σωστά και έχει καμιά VGA πάνω από το chipset να βγάζει θερμότητα.

Επίσης, να μην πατάει καλά η ψύκτρα, ή να έχει ξεραθεί η πάστα.

• Like 1

πριν 5 λεπτά, το μέλος env0y έγραψε:

Το είδα και εγώ αλλά σίγουρα εννοεί την κάρτα. Αν η μητρική πιάσει τα 60 σε idle μετά δεν θα bootαρει καν.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Δεν νομιζω... Υπο τις συνθηκες που περιγραφει ο @Wizard! και μετα απο κανενα τσιτωμα πριν κρασαρει η καρτα μπορει να παει τοσο... Ας μας απαντηαει ομως ο φιλος να μας φυγει η απορια!

• Like 2

To Driver Not responding ειναι bug στους drivers (απο οσο ξερω) το ειχα και εγω στην 380 (το εχουν ακομα πολλα ατομα στην 380)

αμα κανεις μια βολτα απο το επισημο φορουμ της amd θα διαβασεις διαφορα. @def

Ειμαι με 16.4.2 τωρα, δεν εχει ξαναγινει.

@env0y Δεν χρειαζεται να περασει πρωτα τους whql και μετα το hotfix.

Περναει κατευθειαν τους 16.4.2

Έγινε επεξεργασία από LocoDiceGR
  • Like 2

Συγνωμη για την καθυστερηση δεν ειχα ιντερνετ , λοιπον η καρτα ειναι ακριβως απο κατω απο την ψυκτρα που αεριζει το τσιπ της μητρικης , εβγαλα ολες τις ψυκτρες της μητρικης και τις αλλαξα τις παστες απο τα τσιπ , η μητρικη δεν εχει καλο αερισμο , αλλα η θερμοκρασια της καρτας ανεβαινει μεχρι 64 βαθμους , η καρτα ειναι αντικατασταση μεχρι να ερθει μια r290 x ,που σταλθηκε στην asus , cpu με xeon ανεβαζει με υδροψηξη σε μαχ 48, γιατι μου κολλαει ? αυτο που προβληματιζει , ακριβως οπως και η αλλη καρτα  , η καρτα ειναι καινουρια , εχω raid 4X120 ssd καινουριους και μνημες 32 gb , η μητρικη λεεοτι υποστηριζειι μεχρι 24 gb , αυτο λετε να δημιουργει προβλημα σε win10 pro 64?

Έγινε επεξεργασία από def

1 minute ago, def said:

Συγνωμη για την καθυστερηση δεν ειχα ιντερνετ , λοιπον η καρτα ειναι ακριβως απι κατω απο την ψυκτρα ποτ αεριζει το τσιπ της μητρικης , εβγαλα ολες τις ψυκτρες της μητρικης και τις αλλαξα τις πατες απο τα τσιπ , η μητρικη δεν εχει καλο αερισμο , αλλα η θερμοκρασια της καρτας ανεβαινει μεχρι 64 βαθμους , η καρτα ειναι αντικατασταση μεχρι να ερθει μια r290 x ,που σταλθηκε στην asus , cpu με xeon ανεβαζει με υδροψηξη σε μαχ 48, γιατι κολλαει αυτο που προβληματιζει , ακριβως οπως και η αλλη καρτα  , η καρτα ειναι καινουρια , εχω raid 4X120 ssd καινουριους και μνημες 32 gb , η μητρικη λεει μεχρι 24 , αυτο λετε να δημιουργει προβλημα σε win10 pro 64?

Διαβασες το ποστ μου?