FrOsT Μάρτιος 14, 2005 #61 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Μπράβο! Πολύ καλή δουλιά και συμμαζεμένη! ’ριστο αποτέλεσμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 14, 2005 Author #62 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Ευχαριστώ Δήμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 14, 2005 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 ωραιος ο παιχτης, αντε και τα 2700 σταθερα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Μάρτιος 19, 2005 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 ΜΠΡΑΒΟ άριστη δουλειά από δω και πέρα θα σε ρωτάω εγώ Αν και τα παράτησα με τα pc :bye: κάτι project σαν τα δικά σου ξυπνάν το μικρόβιο μέσα μου :devil: . και πάλι μπράβο το αξίζεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 19, 2005 Author #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από kingrim ΜΠΡΑΒΟ άριστη δουλειά από δω και πέρα θα σε ρωτάω εγώ Αν και τα παράτησα με τα pc :bye: κάτι project σαν τα δικά σου ξυπνάν το μικρόβιο μέσα μου :devil: . και πάλι μπράβο το αξίζεις . Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη! Και όσο για σένα μην απογοητεύεσε! Δεν υπάρχει λογος να παρατήσεις τα Pc αφού τις γνώσεις τις έχεις αν βρείς χρόνο μπορείς να κάνεις παπάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Μάρτιος 19, 2005 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 μπραβο και απο μενα!!! Τελειο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 19, 2005 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Χμμ...Αριστο μολις τωρα παρατηρησα την αρτια καλλιτεχνικη σου φλεβα! Συγχαρητιρια και απο θορυβο πως παμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάρτιος 19, 2005 Author #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από blade_panΣυγχαρητιρια και απο θορυβο πως παμε? Θόρυβος? τι είναι αυτό? Νέα λέξη? θ-ο-ρ-υ-β-ο-ς, thorivos? πως προφέρετε?? Πρώτη φορά την βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Μάρτιος 26, 2005 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Mπραβο Αριστο μου εδωσες ιδεες και για το δικο μου project:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostolos-Pap Μάϊος 11, 2005 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Συγχαρητήρια Αρίστο για την πάρα πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι άψογο. Μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 11, 2005 Author #71 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Apostolos-Pap Συγχαρητήρια Αρίστο για την πάρα πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά. Το αποτέλεσμα είναι άψογο. Μπράβο σου! Να σε καλά ρε απόστολε!!!! ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΟΣ!!?!!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 15, 2006 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 μπράβο φίλε...πάρα πολύ καλή δουλειά.θέλω κι εγώ να βάλω ύδορ στο pc γιατί μου έχει φάει τ'αυτιά !ευτυχώς κοιμάμαι σαν ... .. . τέλος πάντων.Λόγο σχετικής Ασχετοσύνης ...να σε ρωτήσω....που πήγε το ντεπόζιτο ..οέο ???δεν το βλέπω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 15, 2006 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2006 μπράβο φίλε...πάρα πολύ καλή δουλειά.θέλω κι εγώ να βάλω ύδορ στο pc γιατί μου έχει φάει τ'αυτιά !ευτυχώς κοιμάμαι σαν ... .. . τέλος πάντων.Λόγο σχετικής Ασχετοσύνης ...να σε ρωτήσω....που πήγε το ντεπόζιτο ..οέο ???δεν το βλέπω .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 16, 2006 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από paparoach μπράβο φίλε...πάρα πολύ καλή δουλειά.θέλω κι εγώ να βάλω ύδορ στο pc γιατί μου έχει φάει τ'αυτιά !ευτυχώς κοιμάμαι σαν ... .. . τέλος πάντων.Λόγο σχετικής Ασχετοσύνης ...να σε ρωτήσω....που πήγε το ντεπόζιτο ..οέο ???δεν το βλέπω .. Οι υδροψυξης έχουνε 2 τύπους κυκλώματος 1)κλειστού 2)με τανκ Του κλειστού είναι πολύ δύσκολο στο γέμισμα γιατί απαιτεί πολύ χρόνο για να γίνει σωστή δουλειά για να μην υπάρχει αέρας μέσα + το βαλέ βγάλε βίδωσε όλο το κύκλωμα από την λεκάνη γεμισματος στο τανκ Ενώ του ανοιχτού (τανκ-ρεζερβουάρ-ντεπόζιτο-πεστο όπως θες) βάζεις το νερό στο τανκ το τραβάει η αντλία και ξεμπέρδεψες με μαξιμουμ χρόνο για εξαέρωση περίπου 10 λεπτά και χωρίς να μπενοβγαζεις το κύκλωμα σε λεκάνες για γεμίσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιούλιος 16, 2006 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2006 Αρχική απάντηση από paparoach μπράβο φίλε...πάρα πολύ καλή δουλειά.θέλω κι εγώ να βάλω ύδορ στο pc γιατί μου έχει φάει τ'αυτιά !ευτυχώς κοιμάμαι σαν ... .. . τέλος πάντων.Λόγο σχετικής Ασχετοσύνης ...να σε ρωτήσω....που πήγε το ντεπόζιτο ..οέο ???δεν το βλέπω .. Οι υδροψυξης έχουνε 2 τύπους κυκλώματος 1)κλειστού 2)με τανκ Του κλειστού είναι πολύ δύσκολο στο γέμισμα γιατί απαιτεί πολύ χρόνο για να γίνει σωστή δουλειά για να μην υπάρχει αέρας μέσα + το βαλέ βγάλε βίδωσε όλο το κύκλωμα από την λεκάνη γεμισματος στο τανκ Ενώ του ανοιχτού (τανκ-ρεζερβουάρ-ντεπόζιτο-πεστο όπως θες) βάζεις το νερό στο τανκ το τραβάει η αντλία και ξεμπέρδεψες με μαξιμουμ χρόνο για εξαέρωση περίπου 10 λεπτά και χωρίς να μπενοβγαζεις το κύκλωμα σε λεκάνες για γεμίσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.