Jump to content

Watercool in my stacker (56k warning)

aristos87

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από kingrim

ΜΠΡΑΒΟ :jump: άριστη δουλειά από δω και πέρα θα σε ρωτάω εγώ :p

Αν και τα παράτησα με τα pc :bye: κάτι project σαν τα δικά σου

ξυπνάν το μικρόβιο μέσα μου :devil: .

και πάλι μπράβο το αξίζεις .

Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη! Και όσο για σένα μην απογοητεύεσε! Δεν υπάρχει λογος να παρατήσεις τα Pc αφού τις γνώσεις τις έχεις αν βρείς χρόνο μπορείς να κάνεις παπάδες :p

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Apostolos-Pap

Συγχαρητήρια Αρίστο για την πάρα πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά.

Το αποτέλεσμα είναι άψογο. Μπράβο σου! :cool:

Να σε καλά ρε απόστολε!!!! ΧΑΘΗΚΕΣ ΤΕΛΕΙΟΣ!!?!!?!?

• 1 year later...

μπράβο φίλε...πάρα πολύ καλή δουλειά.θέλω κι εγώ να βάλω ύδορ στο pc γιατί μου έχει φάει τ'αυτιά !ευτυχώς κοιμάμαι σαν ... .. . τέλος πάντων.Λόγο σχετικής Ασχετοσύνης ...να σε ρωτήσω....που πήγε το ντεπόζιτο ..οέο ???δεν το βλέπω ..:o

μπράβο φίλε...πάρα πολύ καλή δουλειά.θέλω κι εγώ να βάλω ύδορ στο pc γιατί μου έχει φάει τ'αυτιά !ευτυχώς κοιμάμαι σαν ... .. . τέλος πάντων.Λόγο σχετικής Ασχετοσύνης ...να σε ρωτήσω....που πήγε το ντεπόζιτο ..οέο ???δεν το βλέπω ..:o

Αρχική απάντηση από paparoach

Οι υδροψυξης έχουνε 2 τύπους κυκλώματος

1)κλειστού

2)με τανκ

Του κλειστού είναι πολύ δύσκολο στο γέμισμα γιατί απαιτεί πολύ χρόνο για να γίνει σωστή δουλειά για να μην υπάρχει αέρας μέσα + το βαλέ βγάλε βίδωσε όλο το κύκλωμα από την λεκάνη γεμισματος στο τανκ

Ενώ του ανοιχτού (τανκ-ρεζερβουάρ-ντεπόζιτο-πεστο όπως θες) βάζεις το νερό στο τανκ το τραβάει η αντλία και ξεμπέρδεψες με μαξιμουμ χρόνο για εξαέρωση περίπου 10 λεπτά και χωρίς να μπενοβγαζεις το κύκλωμα σε λεκάνες για γεμίσματα

Αρχική απάντηση από paparoach

Οι υδροψυξης έχουνε 2 τύπους κυκλώματος

1)κλειστού

2)με τανκ

Του κλειστού είναι πολύ δύσκολο στο γέμισμα γιατί απαιτεί πολύ χρόνο για να γίνει σωστή δουλειά για να μην υπάρχει αέρας μέσα + το βαλέ βγάλε βίδωσε όλο το κύκλωμα από την λεκάνη γεμισματος στο τανκ

Ενώ του ανοιχτού (τανκ-ρεζερβουάρ-ντεπόζιτο-πεστο όπως θες) βάζεις το νερό στο τανκ το τραβάει η αντλία και ξεμπέρδεψες με μαξιμουμ χρόνο για εξαέρωση περίπου 10 λεπτά και χωρίς να μπενοβγαζεις το κύκλωμα σε λεκάνες για γεμίσματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.