bUrself Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2016 Καλησπερα! Εχει εδω και καιρο που το πισι μου κανει επανεκκινησεις, κατι σαν κρασαρισμα, εκει που κανεις τη δουλεια σου, σβηνει τελειως και κανει κανονικη εκκινηση. Δεν μπορω να βρω με τιποτα τι φταιει! Αλλαξα ψυξη στον επεξεργαστη αλλα παλι σημερα μου το εκανε... Εχω απο κατω το report που βρηκα στο αρχειο δραστηριοτητων με τα δυο σφαλματα εκεινη την ωρα. Οποια βοηθεια καλοδεχουμενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 21, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2016 Windows insider PREVIEW?? Build του περασμένου Μαΐου; Και τί περίμενες να κάνει δηλαδή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bUrself Απρίλιος 21, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2016 Δεν παιζει θεμα με τα windows, το εκανε και στα 8.1 που ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
techman Απρίλιος 21, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2016 Ισως ειναι καποιος πυκνωτης χαλασμενος στο 1) motherboard 2) καρτα γραφικων 3) τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 21, 2016 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2016 για δοκίμασε αυτό γι'αρχή... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bUrself Απρίλιος 22, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2016 πριν 8 ώρες, το μέλος Delijohn έγραψε: για δοκίμασε αυτό γι'αρχή... το εχω δοκιμασει αλλα παλι κανει τα ιδια... πιστευω πως ειναι τεχνικο θεμα γιατι εχω αλλαξει και windows.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 22, 2016 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2016 Μήπως είναι το τροφοδοτικό; Θερμοκρασίες κοιτάς με κάποιο πρόγραμμα; Δεν κάνεις κι ένα "chkdsk /r " από cmd σαν administrator; Σε τι φάσεις στο κάνει το restart; Άκυρες τελείως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bUrself Απρίλιος 22, 2016 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος Delijohn έγραψε: Μήπως είναι το τροφοδοτικό; Θερμοκρασίες κοιτάς με κάποιο πρόγραμμα; Δεν κάνεις κι ένα "chkdsk /r " από cmd σαν administrator; Σε τι φάσεις στο κάνει το restart; Άκυρες τελείως; τροφοδοτικο ειχα ενα παλιο και αγορασα πριν κανα μηνα ενα coolermaster b500. θερμοκρασιες μονο ανεβασμενες εχει η gpu που ειναι παλια, 40-50 idle, 65+- gaming ναι ακυρες τελειως! ειναι σαν να πατας το power button συνεχομενα ενω ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 22, 2016 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2016 Κάνε ένα run το hd sentinel μήπως τα έχει φτύσει ο δίσκος. Αν έχεις τη δυνατότητα δοκίμασε και άλλη κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyuri Απρίλιος 24, 2016 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2016 Αποσυνδεσε το κουμπί τροφοδοσίας αφού το ανάψεις και παρατήρησε συμπεριφορά. Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 25, 2016 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2016 Τις μνήμες τις έχεις τρέξει με κανένα memtest ή και για κάτι ποιο γρήγορο με το διαγνωστικό των win; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bUrself Απρίλιος 25, 2016 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2016 πριν 5 ώρες, το μέλος Alexgk έγραψε: Τις μνήμες τις έχεις τρέξει με κανένα memtest ή και για κάτι ποιο γρήγορο με το διαγνωστικό των win; Το εκανα μολις και μου εβγαλε no problems found.. On 22/4/2016 at 3:15 ΜΜ, το μέλος virus777 έγραψε: Κάνε ένα run το hd sentinel μήπως τα έχει φτύσει ο δίσκος. Αν έχεις τη δυνατότητα δοκίμασε και άλλη κάρτα γραφικών. το sentinel δεν μου εδειξε καποιο προβλημα το επομενο μου βημα θα ειναι η αγορα νεας καρτας μιας και αυτη που εχω ειναι παλια On 22/4/2016 at 3:05 ΜΜ, το μέλος bUrself έγραψε: τροφοδοτικο ειχα ενα παλιο και αγορασα πριν κανα μηνα ενα coolermaster b500. θερμοκρασιες μονο ανεβασμενες εχει η gpu που ειναι παλια, 40-50 idle, 65+- gaming ναι ακυρες τελειως! ειναι σαν να πατας το power button συνεχομενα ενω ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης... On 22/4/2016 at 3:05 ΜΜ, το μέλος bUrself έγραψε: τροφοδοτικο ειχα ενα παλιο και αγορασα πριν κανα μηνα ενα coolermaster b500. θερμοκρασιες μονο ανεβασμενες εχει η gpu που ειναι παλια, 40-50 idle, 65+- gaming ναι ακυρες τελειως! ειναι σαν να πατας το power button συνεχομενα ενω ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης με τη μονη διαφορα οτι ανοιγει ξανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts