Jump to content

BHx timings σε DFI NF4

chroma

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

ειναι δεν υποτιθεται .

Λοιπον ξεσφιξε λίγο τα max async 8-9 - read preamable 6.5-7 , παιξε & λιγο με το refreash βαλε 200 3.9 - 200 15.6 [δεν φαινεται τι εχεις ] και θα δεις που τραβαει spi και ποσο χανεις αν σε συμφερει να το αφησεις .

Αλλιως δοκιμασε 2-3 ΗΤΤ πιο κάτω.

και το βασικότερο όταν δεν ακούνε σε παραπάνω ρεύμα τις πταίει?

και οταν με διαιρέτη στις μνήμες και 10χ240

πάλι δεν περνάει 32ΜΒ

"το γα.μείς κύριε πρόεδρε η δε το γα.μεις?"

όπως έλεγε και το ανέκδοτο με το κουλούρι....

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 11:20]

Ποσο θέλεις να πάνε με 3.2 man ? [για BH μιλαμε πάντα]

Αν εβγαζαν λαθη και στο #5 δεν θα ειχα παραπονο... Αλλα μονο στο #8...????

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 11:20]

Η περιπτωση να μην κανει βουτιες η 3.3ρα σου ειναι καλυμένη ?:D

3.4 εχω δωσει απο το powerstream... οχι οτι αυτο εξασφαλιζει κατι, αλλα ετσι για τον χαβαλε...

Αν παιζεις με διαιρετη και ψηλη συχνοτητα cpu ριξτο με 200ρι και επανελαβε ξαναβγάζει errors στην συχνοτητα rams που εβγαζε στο 8?

Μπααα. 1-1 παιζω στα 2450...

Εχω δωσει ετσι για την πλακα και 1.325 μπας και, αλλα "δεν"

Το dvdr ειναι lg και μεσα να έχει το τελευταιο ταγκο στο Παρίσι ? Με pause στο 01.10min και 38 sec. s?

J.K . εκλεισε στα 240 λοιπον

Παιδες ακυρο το προηγουμενο!Τωρα γυρισα σπιτι και το ειχα αφησει να τρεχει memtest #8.Εβγαλε πολλα λαθη,οποτε δεν ειναι σταθερα στα 240!Μεχρι τα 225 που ειχα τεσταρει τελευταια φορα το 8 ηταν οκ..οποτε επειδη παντα ισχυε 5 οκ=8 οκ δεν το ελεγχα πλεον.Τελικα αλλαξε αυτο.Βαρεθηκα πλεον τις δοκιμες..οποτε πανε για πουλημα!Την ψυχη μου εχουν βγαλει!

Kατι ΒΗ-5 που εχω στα χερια μου αυτη την στιγμη πανε 240@3,2V(μεχρι εδω εχω δοκιμασει)

Αν θελει κανενας ποσταρω timmings....

:D :D

πεταχτηκα σπιτι το απογευματακι να ... κολλατσισω και το βρηκα στα 400-κατι περασματα #8, με τα ιδια 20 λαθη απο το 240 περασμα....

Του εκανα restart και το αφησα σε καθαρο #8 να ξανατρεχει κανα 8ωρο... Αντε να δουμε τι... kinder εκπληξη με περιμενει το βραδυ....

Αρχική απάντηση από Hellrider

Kατι ΒΗ-5 που εχω στα χερια μου αυτη την στιγμη πανε 240@3,2V(μεχρι εδω εχω δοκιμασει)

Αν θελει κανενας ποσταρω timmings....

Ρε τεμπελχανά, ακόμα στα 240 τα έχεις? ’ντε σοβαρέψου μπας και τραβήξω κανα bench της προκοπής.

:p :P :p

2-2-5-2-7-12-2-2-1-1-3120-enable-auto-0-weak3*-level1-7ns-fast-5ns-16cycles-16x-7x-disable..

*αυτο βεβαια απορω γιατι θελει τοσο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.