hello world Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2016 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2016 Καλησπέρα σας... Μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα ότι σε ένα μάθημα έχω εργασία και η ημερομηνία παράδοσης είναι αύριο.... Όποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει σας παρακαλώ ας το κάνει.. παραθέτω τα αρχεία παρακάτω... Ευχαριστώ
jniki10 Απρίλιος 18, 2016 #2 Απρίλιος 18, 2016 25 minutes ago, hello world said: Καλησπέρα σας... Μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα ότι σε ένα μάθημα έχω εργασία και η ημερομηνία παράδοσης είναι αύριο.... Όποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει σας παρακαλώ ας το κάνει.. παραθέτω τα αρχεία παρακάτω... Ευχαριστώ Δεν έχεις βάλει κάποιο αρχείο.
hello world Απρίλιος 19, 2016 Author #3 Απρίλιος 19, 2016 πριν 16 ώρες, το μέλος hello world έγραψε: Καλησπέρα σας... Μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα ότι σε ένα μάθημα έχω εργασία και η ημερομηνία παράδοσης είναι αύριο.... Όποιος έχει την διάθεση να με βοηθήσει σας παρακαλώ ας το κάνει.. παραθέτω τα αρχεία παρακάτω... Ευχαριστώ
astrolabos Απρίλιος 19, 2016 #4 Απρίλιος 19, 2016 και πάλι, δεν έχεις δώσει τα επιμέρους στοιχεία. Δε νομίζω να σώζεται πάντως...
hello world Απρίλιος 19, 2016 Author #5 Απρίλιος 19, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος astrolabos έγραψε: και πάλι, δεν έχεις δώσει τα επιμέρους στοιχεία. Δε νομίζω να σώζεται πάντως... πιστευα οτι γραφεις τον κωδικα και τα επιμερους στοιχεια θα τα συμπληρωνα εκ των υστερων...!! Ισχυει δεν σώζομια... Ας προσεχα!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας όπως και να έχει...! 1
bassplayer Απρίλιος 19, 2016 #6 Απρίλιος 19, 2016 busted!!! ειμαι ο καθηγητης σου!!! Spoiler φυσικα και κανω πλακα 1
Recommended Posts