hello world Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18, 2016 Καλησπέρα σας, Έχω ένα πρότζεκτ που ασχολουμαι και εχω κολλήσει. Λοιπόν μου έχει ζητηθεί να φτιάξω μια σελίδα όπου ο χρήστης θα βάζει κάποιες παραμέτρους-κριτήρια και όταν τα κάνει submit θα κάνει σύνδεση στην Oracle και θα επιστρέφει τον πίνακα με βάση τις παραμέτρους που έχουν δοθεί! Το πρόβλημα μου λοιπόν είναι στην σύνδεση.... Έχω βρει κάποιες εντολές αλλά δεν κάνουν τίποτα.. έχω κατεβάσει το Apache για να φτιάξω την σελίδα και την κανω σε html και php. χρειάζεται να κατεβάσω κάτι άλλο για να δουλέψει? ή είναι πρόβλημα στις εντολές που έχω γράψει? Εάν θέλετε μπορώ να παραθέσω και τα αρχεία μου.. ευχαριστώ εκ των προταίρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 18, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 http://www.oracle.com/webfolder/technetwork/tutorials/obe/db/oow10/php_db/php_db.htm Happy reading 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2016 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2016 Δεν ξέρω τι εκδόσεις χρησιμοποιείς, αλλά ξεκίνα από εδώ: http://www.oracle.com/webfolder/technetwork/tutorials/obe/db/oow10/php_webapp/php_webapp.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hello world Απρίλιος 19, 2016 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 Να ρωτήσω κάτι.... απλά χρειάζομαι τις κατάλληλες εντολές ή χρειάζομαι και κάποιο plug-in ουτωσώστε ο Apache server να συνδεθεί με την Oracle? Θέλω να πω ο Apache "βλέπει" την Oracle μόνο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 19, 2016 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2016 Δε διάβασες καν το παραπάνω, έτσι...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts