typakos12 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2016 Καλημέρα..έχω ενα πρόβλημα με μια εφαρμογη (WhatsApp). Είχα την εφαρμογή στη προηγούμενη συσκευή και άλλαξα συσκευή..αλλά θέλω να κρατήσω και τις συνομιλίες ,κλπ απο την παλιά συσκευή μου..H SIM card παρέμεινε ίδια μόνο καινούργια SD πήρα (αλλά βέβαια έχω και την παλιά).Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να περάσω σε αυτήν την συσκευή την συνομιλία η να μπορέσω να την σώσω γιατί η παλιά συσκευή θα δωθεί σε άλλο πρόσωπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 17, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Μέσα στις επιλογές του whatsapp έχει επιλογή για Backup των chats. Από εκεί κ πέρα, λογικά θα το κάνεις μια φορά και θα πάρεις τα αρχεία από τη μια sd και με κάποιο τρόπο θα τα μεταφέρεις στην άλλη. Το άλλο όμως που μπορείς να κάνεις, είναι να τα κάνεις backup στο cloud (google drive) και να τα φέρεις πάλι "πίσω" στην άλλη συσκευή σαν να κάνεις restore. Τόσο απλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts