TASOS Μάϊος 22, 2016 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 πριν 14 λεπτά, το μέλος hurin έγραψε: Καλά, με τόσα κουλά που μου έχει κάνει (έχανε μνήμες, σκληρούς) δεν μπορούσε να πάει αλλού το μυαλό μου. Αυτή τη στιγμή έχω "βολευτεί" με τα δυο profiles σε MSI AB και δεν την γυρίζω για RMA. Να κάνεις όμως report το πρόβλημα σου , στο support της MSI. Γιατί έτσι εμμέσως (μαζί με άλλους) θα τους κάνεις να ασχοληθούν και να βγάλουν νέο bios για την κάρτα γραφικών , όπου και θα λύνει οριστικά το πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Μάϊος 22, 2016 Author #22 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2016 6 minutes ago, TASOS said: Να κάνεις όμως report το πρόβλημα σου , στο support της MSI. Γιατί έτσι εμμέσως (μαζί με άλλους) θα τους κάνεις να ασχοληθούν και να βγάλουν νέο bios για την κάρτα γραφικών , όπου και θα λύνει οριστικά το πρόβλημα. Έχω ήδη μιλήσει μαζί τους και μου έχουν δώσει updated BIOS με μηδαμινή βελτίωση. Αντί να πέφτει ξαφνικά μαύρη οθόνη, βγάζει πρώτα κατακόρυφες γραμμές διαφόρων χρωμάτων. Μου πρότειναν να τη δοκιμάσω σε άλλο pc, αλλά δεν υπάρχει άλλο με pcie θύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 12, 2017 Author #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2017 Μεγάλο update. Τόσο καιρό είχα βρει μια "λύση" στο πρόβλημα, να έχω 2 προφιλ στο Afterburner, ένα με χαμηλωμένες τάσεις σε 2d καταστάσεις και ένα κανονικές για 3d. Όμως δεν μου επέτρεπε να κάνω update τους drivers, το σύστημα κόλλαγε στο reboot. Είχα μείνει με drivers του '16. Τελικά το παίρνω απόφαση και την επιστρέφω στο μαγαζί όπου αγοράστηκε (e-gate) όπου ευτυχώς τους έκανε τα ίδια και δόθηκε εντολή για RMA. Μετά από 1,5 μήνα έρχεται η αντικαταστάτρια και ξεκίνησε τα περίεργα που έκανε και η 1η. Σε άσχετες στιγμές να πετά μαύρη οθόνη... Τί κάνω τώρα? Δεν έχω άλλη υπομονή να μείνω χωρίς κάρτα άλλον 1,5 μήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts