Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, TOTOSR21 said:

Eμένα με βόλεψε , το τσίμπησα ειδη .Θα με μαδήσουν έπειτα

στο λεω επειδη το tire modelling ειναι πανηγηρεξ κοιτα μη δωσεις μια περιουσια

Δέν υπάρχει περίπτωση , πραγματικά λόγω της προσφοράς θα του δώσω μιά ευκαιρία .Προσπαθώ να κατασταλάξω σε έναν τίτλο .Ελπίζω να μας κάνει την χάρη η reiza και να βγάλει racing παιχνίδι allin .(AMS2)

• 3 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούριος και εδώ και στο iracing. Ξεκίνησα και έκανα συνδρομή στο  steam για 1 μήνα για να δοκιμάσω το παιχνίδι και τώρα θέλω να ανανεώσω για 1 χρόνο.

Παρατήρησα ότι μέσω του steam μπορείς να πάρεις 1 χρόνο με 10,5 ευρώ το μήνα γύρω στα 125 ευρώ δηλαδή. Μέσω της σελίδας του iracing όμως ότι κοστίζει 66 δολάρια + ΦΠΑ , δηλαδή γύρω στα 80 δολάρια, τιμή πολύ μικρότερη του steam. Μπορεί κάποιος από εδώ να μου εξηγήσει τι παίζει και τι μπορώ να κάνω;

ευχαριστώ, Νίκος!

• Like 1
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...

Η Hellenic Racing (www.hrteam.gr) μαζί με πάνω απο 1000 ομάδες τρέχει τώρα στον 24Hours αγώνα στο Nurburgring !

τρέχουμε με Porsche 911 GT3 Cup
Ειναι αγώνας με 4 κατηγορίες  Στον σέρβερ μας τρεχει και ο οδηγός F1 Robert Kubica με την ORLEN στην 1η κατηγορία
GT3 ( Audi R8 LMS (+20 kg), BMW Z4 GT3 (+10 kg), Ferrari 488 GT3, Mercedes AMG GT3 )
Porsche Cup
Porsche GT4 (718)
kai Audi RS3LMS

Live timing :

HELLENICTIMING.GIAGIASDEV.EU

• Like 2
  • 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 2 months later...