Bobi Rhoads Μάρτιος 13, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 μαλλον ετσι θα κανω! θα δωσω αυτες και θα παρω αυτες που ειναι ζευγαρι.ο επεξεργαστης ειναι γ@μω! ο/c εκανα και εφτασα ανετα μεχρι 4200. απο εκει καιπερα πιστευω πως με εκοβαν οι μνημες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 13, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 παιδια παλι υπαρχει προβλημα!οχι αναλογο με το προηγουμενο αλλα προβλημα στο bios!μαλλον η εκδοση του bios ειναι γ@μησε τα!τη μια μπαινω στο bios και αρχιζει να βγαζει καθετες μπλε γραμμες!την αλλη μετα απο ο/c μπαινει στην αρχικη οθονη του bios και αρχιζει και τρεμοπαιζει μετα! μαλλον θα βαλω καπια αλλη πιο παλια εκδοση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petpet Μάρτιος 16, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 έχω και εγώ ένα πρόβλημα με το βίος....έβαλα χτες user passwordexo mia gigabyteκαι μόλις δοκίμασα να ξαναμπώ στο βίος δεν μπορούσα να αλλάξω καμια ρύθμιση mou κάποιες ρυθμίσεις κλείδωσαν και δεν μπορούσα ούτε να τις δω...όπως languages..κτλzitise ton kodiko kai ton ebala.....τι μπορεί να φταίει??ο κωδικός δεν βγαίνει πια..θέλω να δοκιμάσω αν αλλάξω boot σύσκεψη αλλα δεν γίνετε tpt...αν βγάλω την μπαταρία τις μητρικής και την κρατήσω κάποια δευτερόλεπτα...θα ξαναγίνουν οι ρυθμίσεις όπως στην αρχή??δεν πιστεύω να έχω κάποιο άλλο πρόβλημα??με σκληρούς και έτσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάρτιος 16, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 petpet βγαλε την μπαταρια και κανε clear στο cmos με το jamper!μαλλον θα επανελθουν οι αρχικες ρυθμησεις!προβλημα δεν θα εχεις κανενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabasi Μάρτιος 16, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 ψιλοχαζομάρα, αλλά μήπως έχει κανένα write protect jamper... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.