therock Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2016 Για το λαπτοπ το θελω και ειμαι αναμεσα σε logitech k400 plus και Microsoft all in one. Εχει κανεις εμπειριες απο αυτα η να προτεινει κατι καλυτερο. Αλλα οχι αυτα τυπου gamepad, Κινεζιες, και προχειροκατασκευες. Οτι καλυτερο στα 40 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 13, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 (edited) Ίσως σε βοηθήσει αυτό. Παίζουν και το Κ830 της logitech με backlight και επαναφορτίσημο, καθώς και το lenovo thinkpad compact bluetooth, αλλά ξεφεύγουν σε τιμή. Οπότε ουσιαστικά είσαι σε δίλημμα ανάμεσα σε αυτά τα δύο που ανέφερες. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 13, 2016 από virus777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Απρίλιος 13, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 Ενταξει καλο και χρησιμο αλλα 100 ευρω δεν εχω δωσει ακομα για μηχανικο, δε παιζει να τα δωσω για κατι που θελω για το σαλονι. Απο οτι καταλαβαινω αναμεσα σε ολα το κ400 Plus πρεπει να ειναι ο νικητης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 13, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 Ναι και εγώ αυτό θα έπαιρνα. Και φαντάσου ο τύπος πάνω συγκρίνει το microsoft με το απλό k400, με το k400+ τα πλεονεκτήματα του ms εξαφανίζονται. To k400+ που είναι το πιο καινούργιο έχει πιο slim/σύγχρονο design, συν 3 κουμπιά για τη φωνή πάνω από το trackpad και βελτίωση στο χρόνο ζωής των μπαταριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Απρίλιος 14, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Το πηρα σημερα, λεπτο και ομορφο, αλλα τα πληκτρα εχουν αισθηση κινεζιας και πληκτρολογιου απο τα lidl με 3 ευρω. Βουλιαζουν πολυ βαθια μεσα και αμα γραφεις με τυφλο συστημα παιζει πολυ overlap. Πρεπει να κοιταω το πληκτρολογιο για να χτυπαω σωστα τις λεξεις. Τεσπα πρωτη μερα, μειον 40 απο ταμειο και βλεπουμε σε βαθος χρονου τι αγορα καναμε, αλλα δε τρελαθηκα με την αισθηση των πληκτρων ξαναλεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts