sosna Απρίλιος 16, 2016 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 1 hour ago, akis_z80 said: Μπορούσα αλλά ήθελα να σε κουράσω λίγο Έτοιμοςςςς θένξ γλύκα Τελικά δεν μπήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Απρίλιος 16, 2016 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 Εσύ έχασες ωραίες μάχες με Δημήτρη και Πάνο Δοκίμασα τα σεταπ σας και με βολεύει του Δημήτρη με μόνη αλλαγή Diff Coast=40% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 16, 2016 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 Χαμός με @spyder και @panosdimp. Αγώνες στο δέκατο κ μάχες στον προφυλακτήρα. Δυστυχώς υπάρχει ακόμα Lag κ αυξομείωση απόστασης. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyder Απρίλιος 16, 2016 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 Οταν μπήκα είχα 120ms και όταν βγήκα έδειχνε 360ms. Σας έβλεπα κανονικά, κανα δύο φορές παρατήρησα μικρές κοφτές δεξιά-αριστερά κινήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 16, 2016 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 Τελευταία στροφή, τελευταίου γύρου , ενός από τους 5-6 αγώνες που τρέξαμε, από το αμάξι του Παναγιώτη@panosdimp : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 17, 2016 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Αν τρέξουν τα μεγάλα ονόματα σήμερα προβλέπεται μία από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού ,πρέπει να συγκρατηθούμε όμως τουλάχιστον στην αρχή γιατί το εργαλείο έχει την τάση να διώχνει το πίσω μέρος like a charm, οι στούκες είναι τρισχαριτωμένες, μοιάζει λες κι ενα αόρατο χέρι να χειρίζεται τα αυτοκίνητα σαν τα λεβιεδάκια του φλίπερ που εκσφενδονίζουν την μπίλια ,ευτυχώς οι ντεβς φτιάξανε τα κολίζιονς αλλιώς θα παίζαμε φλίπερ. Είχε δεν είχε ο Ακης (μπράβο ρε να μη χαρεί κανείς άλλος) δεν πρόλαβα να θρονιαστώ στην πρώτη θέση έσπευσε να με εκθρονίσει, αλλά ας μην μιλήσω περισσότερο και αρχίσουμε να βλέπουμε πάλι χρόνους εξωπραγματικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 17, 2016 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Σημασια εχει ποιος θα κανει τα λιγοτερα λαθη γιατι αν τυχον βγεις εστω κ λιγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 17, 2016 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 αλλαξα τελειως σεταπ και το εριξα κιαλλο. 1.11.585 (96,3grip) οποιος θελει δοκιμαζει https://www.dropbox.com/s/am71moay57kbbvd/TEST.rar?dl=0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Απρίλιος 17, 2016 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Μπήκαμε λίγο με @GoMaR να παίξουμε και εμείς σαν παιδιά και βγήκατε από το server (i saw u aris & panos!!!!) .. Δεν καταλαβάινω.. τον ανθρωποδιώχτη έχουμε;;; Πάνο μην κοιτάς το leaderboard.. Αυτά τα κοιτάνε στο raceroom που δε βρίσκουν online αντιπάλους :P. Το μόνο που μετράει είναι ποιος θα τερματίσει μπροστά όταν πέσει η καρό σημαία. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 17, 2016 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 23:300 στο S3? Από έξω περνάτε όλοι? Θα σας σκίσω στο report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 17, 2016 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 (edited) Θα μπω το βραδάκι κ γω να δοκιμάσω τα σέτια σας. Ο Άκης μου είπε οτι στο λάστ σέκτορ έκοψε δρόμο -αλλά μου είπε να μην το πω σε κανένα- για αυτό έβγαλε χρόνο οπότε Πάνο μη σκας τον έχεις. Το ροζάκι θα πάρω για να πάμε ταξίδι... Καλή η έκθεση, έχασες που δεν ήρθες ζουζουνΆκη. Έκανα κ τέστ ράιντ το Δούκα 390 -με έχει στην τελευταία φωτό-.Δεν μου έσβησε ούτε μια φορά κ είχα να οδηγήσω με συμπλέκτη από την εξέταση διπλώματος .Κακόμαθα με το σκούτερ. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2016 από sosna 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Απρίλιος 17, 2016 #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 5 minutes ago, liakjim said: 23:300 στο S3? Από έξω περνάτε όλοι? Θα σας σκίσω στο report. Πού το είδες το 23.300; 23.187 έχω κάνει μουαχαχα Πόσα είσαι διατεθιμένος να δώσεις για να δεις το replay; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 17, 2016 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Κατά μέσο όρο!!! Ναι θα μου άρεσε το ρεπλει. Πιο πολύ να δω την παρατεταμένη πίσω δεξιά. Νομίζω πως πάντα κάτι χάνω εκεί. Υ.Γ. Το σεταπ σου είναι χάλια!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 17, 2016 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 @sosna αλατι στην πληγη μου ηταν κ μονο η αναφορα για το κατεμακι.... Ζαχαρωνω ενα adventure 950(το παλιο του 2005-06 με τα καρμπυρατερ) Στα δικα μας τωρα....μεσα σε κατι λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 17, 2016 #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 ΛιακοΥρη δεν ειναι απο τα fastest lap , αλλα το βαζω γιατι ηταν ωραιος αγωνας!! 1.11.620 και με λαθακια (23.300 / s3 ) Και να ενα invalid lap απο τον Ακη με το γρηγοροτερο περασμα στο S3 ( 23.180 S3 ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 17, 2016 #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Ωραία, ίδιες γραμμές, οπότε στις λεπτομέρειες πάει. Απίστευτο "invalid" πέρασμα του Άκη!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Απρίλιος 17, 2016 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 @Lazy Dog καλό είναι ρε συ αλλά για καθημερινή χρήση μουλαριού πουχω τη σκουτέρα δεν θα κάνει.Για καμιά τσάρκα με ταρζανιές είναι ταμάμ.Αλλά που να φορτώσω την κυρά με τα πράγματα της υπεραγοράς? Κ η τιμή του είναι λογική στα 4500 χιλιάρικα αλλά θεωρώ πως είναι ειδικού σκοπού μηχανάκι. Άσε που η θέση είναι πιο επιθετική κ τα ποδοστήρια ήθελαν ρύθμιση γιατί με πόνεσαν οι αστράγαλοι σε 4λεπτη βόλτα -κ δεν είμαι κ πρώτο μπόι με 1.85-. Για το 3ο σέκτορ γατάκια ετοιμαστείτε.Μόνο 2-3 δεκατάκια να βρω... Στην Κ1 μόνο εγώ μου φαίνεται τσιμπώ λίγο το χειρόφρενο για να μπει η Αλφέττα αν μου παραμουτρώσει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 17, 2016 #98 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Πάντως πολύ εφοβούμαι ότι θα έχουμε πρόβλημα με perfomance και lag. Χθες ακόμα και με 9 άτομα μέσα, είχαμε θέμα. @panosdimp, μήπως να έκανες προληπτικό restart? Επίσης δεν έχει καθοριστεί η διάρκεια. Με 30 γύρους θα βγει κάπου 36' , με 35 γύρους κάπου 42' @wargasm ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Απρίλιος 17, 2016 #99 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 (edited) Ναι θα κάνω τώρα που θα πάω να τον στήσω για τον αγώνα. Αν δεν απαντήσει ο Οργασμός λέω να βάλω 30 , εδώ με 10 κ μας βγήκαν τα χέρια. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2016 από panosdimp Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 17, 2016 #100 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2016 Θα έλεγα 40 να γουστάρουμε αλλά ότι θέλετε!!! Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts