Ταμτάκος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2016 (edited) Καλησπέρα. Ο δίσκος που χρησιμοποιούσα σαν αποθηκευτικό χώρο στο PC μου μας άφησε χρόνους. Συγκεκριμένα και αφού καθάρισα το κουτί από της σκόνη, δεν ξεκινούσε να δουλεύει καθόλου ο Η/Υ. Μετά από δοκιμές, το πρόβλημα ήταν ένας HDD. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν τον είχα συνδεδεμένο, το PC δεν άνοιγε καθόλου. Με το που τον έβγαζα, το ρεύμα περνούσε κανονικά και δούλευε ο υπολογιστής, λες και είχα κύκλωμα σε σειρά. Τον έβαλα σε ξεχωριστή γραμμή του τροφοδοτικού, αλλά πάλι τα ίδια. Δοκιμάστηκε και σε άλλο υπολογιστή και έκανε και εκεί τα ίδια. Η πλακέτα μυρίζει με το που τον συνδέω, οπότε τον έβαλα στην άκρη. Μπορώ να κάνω με κάποιον τρόπο ανάκτηση των δεδομένων μου? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από Ταμτάκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlife Απρίλιος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αν δεν εχει γινει καποια ζημια στην κεφαλη τοτε ισως με αλλαγη πλακετας να δουλεψει κανονικα ο δισκος. Γενικα στην περιπτωση σου ειναι πολυ ακριβο το backup τουλαχιστον απο αυτα που καταλαβα απο το ποστ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts