Jump to content

All arounder σε 1080p - Αξίζει LG 23MB35PY-B ?

Recommended Posts

Έκανα μια έρευνα αγοράς και κατέληξα στο παραπάνω μοντέλο. Ψάχνω για all arounder. 

Σύμφωνα με το  prad de, το οποίο θεωρό αξιόπιστο, είναι μια πολύ καλή πρόταση στα 1080p. 

Τα plus είναι εργονομία (ύψος, πιβοτ, angled), factory calibrated χρώματα, ips και κάλο response time παραδόξως για ψιλό-business σειρά.

Το μόνο που με προβληματιζει είναι οτι υπάρχει στη αγορά από το 2014 και σύμφωνα με το site της lg είναι discontinued. Βλέποντας όμως τα καινούρια μοντέλα της  lg πρώτον δεν έχω ιδέα εάν έχουν τα ίδια καλά πάνελ με τα ίδια χαρακτηριστικα καθότι δεν υπάρχουν reviews (δεν υπολογίζω youtubers που είναι μαύρο σκοτάδι) και επίσης κανένα δεν έχει την εργονομία που ψάχνω. Μονο ίσως ένα πραγματικά κάλο πάνελ χωρίς εργονομία άλλα με VESA mount θα το συζητούσα.

Να προσθέσω ότι τα 27" μόνιτορ σε 1080p δεν είναι για μένα (low pixel density) καθότι έχω και ευαίσθητο ματάκι κ δεν δικαιολογώ την αύξηση της τιμής τους.

Υπάρχουν καινούρια μοντέλα με αποδεδειγμένα  reviews σε αυτή την τιμή (~180) που να τα κοιταξω σοβαρά?

Παρακαλώ βοήθεια!! Πρέπει να πάρω σύντομα γιατί έχω τυφλωθεί με την  CRT (Nokia 720c) που μου έμεινε από παλιά. Δεν αντέχω άλλο!!