def Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2016 (edited) Καλο ΣΒ σε ολους , επειδη στηνω ξανα τον υπολογιστη μου και θα παω ξανα σε X58 αλλα με sata3 με ποιους δισκους θα εχω καλυτερη επιδοση , 4X120Gb raid 0 SSD ADATA , η εναν Revodrive 3 120GB ? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2016 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 9, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αν τα είχα όλα αυτά, θα έπαιζα το σύστημα στον revodrive, την εικονική μνήμη σε έναν 120άρη και το scratching σε έναν τρίτο SSD. Και τα αρχεία σε ακόμα έναν χωριστό. Αν δεν είχα τίποτε απ' αυτά, θα έπαιρνα αυτό ή αυτό (αναλόγως χρημάτων και ανάγκης σε χώρο) και θα το κάρφωνα πάνω σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 9, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Νομιζω οτι η ερωτηση μου ειναι ξεκαθαρη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 9, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Δε γνωρίζω τις επιδόσεις το RevoD, αλλά όσους SSD και να βάλεις στο RAID, αν μιλάμε για το onboard, τότε σε περιορίζει το SATA3 bus. Επίσης, όσο περισσότερους δίσκους βάζεις, μεγαλώνεις, έστω ανεπαίσθητα το Access time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 9, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 20, 2016 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2016 On 04/09/2016 at 6:32 PM, Oric said: Αν τα είχα όλα αυτά, θα έπαιζα το σύστημα στον revodrive, την εικονική μνήμη σε έναν 120άρη και το scratching σε έναν τρίτο SSD. Και τα αρχεία σε ακόμα έναν χωριστό. Αν δεν είχα τίποτε απ' αυτά, θα έπαιρνα αυτό ή αυτό (αναλόγως χρημάτων και ανάγκης σε χώρο) και θα το κάρφωνα πάνω σε αυτό. Τους καινουριους της samsung τους παιρνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts