Jump to content

Πόσα αξίζει μια Albatron 5600 CP extra?

Psychokiller

Recommended Posts

Η ερώτηση είναι απλή: Πόσα αξίζει μια Albatron 5600 CP extra? :cool: Πόσα θα δίνατε για να την πάρετε ή πόσα θα ζητάγατε για να την δώσετε? :cool: Ευχαριστώ για την βοήθεια! :)

FX5600CP.jpg

Πόσο αξίζει μια κάρτα που δεν έχει πραγματική υποστήριξη DX9, είναι πιο αργή από GeForce4 Τi αλλά έχει ωραία ψυκτράκια στις μνήμες και κλοκάρει καλά.

Προσωπικά δεν θα έδινα τίποτα γιατί έχω εμπειρία από όλες τις κάρτες της σειράς FX και πιστεύω οτι δεν άξιζαν τα λεφτά τους.

Δεδομένου όμως οτι αυτή αποτελεί την 2η έκδοση της 5600 με καλές μνήμες και έχει ωραία εμφάνιση, την κοστολογώ γύρω στα 60 μεταχειρισμένη. Ίσως να λέω και πολλά.

Αν την αγόραζα, θα έδινα max 40-45

Αν την πουλούσα, δεν θα την πουλούσα: θα την έβαζα σε κανα πισάκι (δικό μου ή φίλου) όπου θα είχε λόγο ύπαρξης ως "δωρεάν αναβάθμιση". Να αντικαταστήσει δηλαδή καμιά GF3 Ti200, GF2/4 MX κλπ

Αρχική απάντηση από JimmyFox [12-03-2005 01:10]

Πόσο αξίζει μια κάρτα που δεν έχει πραγματική υποστήριξη DX9, είναι πιο αργή από GeForce4 Τi αλλά έχει ωραία ψυκτράκια στις μνήμες και κλοκάρει καλά.

Προσωπικά δεν θα έδινα τίποτα γιατί έχω εμπειρία από όλες τις κάρτες της σειράς FX και πιστεύω οτι δεν άξιζαν τα λεφτά τους.

Δεδομένου όμως οτι αυτή αποτελεί την 2η έκδοση της 5600 με καλές μνήμες και έχει ωραία εμφάνιση, την κοστολογώ γύρω στα 60 μεταχειρισμένη. Ίσως να λέω και πολλά.

Αψογος

Αρχική απάντηση από spc

αφού δεν σε κάλυψαν οι προλαλήσαντες και επιζητάς και άλλη άποψη, άκου την:

αν την αγόραζα θα έδινα 10

αν την πουλούσα θα ήθελα 100

ευχαριστημένος;

:p

Ναι και εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουν... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.