kpetros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2016 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2016 (edited) Φιλος ερχεται με λαπτοπ σπιτι για ολονυχτια λιωσιματα , τις τελευταιες μερες το wifi μου εχει χαζεψει . Μια κανει log out , μια δειχνει πως ειναι online αλλα στην ουσια τον εχει διωξει . Γενικα πλεον δεν μπαινουμε lolara για να μην παθει κανα log out και καψει το match . Σπιτι του μου λεει πως ειναι κομπλε .... ομως καμια αλλαγη στο wifi μου δεν εχω κανει και εκτος αυτου στο κινητο δεν εχω κανενα θεμα , ειναι σαν το modem να αρχισε να του κανει μουτρακια . Η μητρικη μου εχει 2 θυρες Ethernet , συνεπως αντι να καθομαστε να σκαμε θα μπορουσα απλα να του στειλω internet με καλωδιο μεσω του υπολογιστη . Συνδεσα λοιπον ενα ethernet μεταξυ τους .... κοιταξα λιγο τις ρυθμησεις αλλα δεν βρηκα κατι που να μου λεει "Τικ για να μοιραστεις δικτυο + ιντερνετ" Οποιος ξερει ας δωσει τα φωτα του πλζ Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2016 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
crc Απρίλιος 8, 2016 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Αφου ειναι να του δώσεις ίντερνετ ενσύρματα , γιατί δεν του δίνεις απευθείας απο το ρουτερ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 8, 2016 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Το ρουτερ ειναι 10μετρα καλωδιου μακρυα , περσυ που εφτιαχνα το δωματιο μου ,εκατσα και περασα utp μεσα απο τον τοιχο (θα μου πεις τωρα ... και γιατι δεν εφερες το μοντεμ διπλα στον υπολογιστη , γιατι απλα δε θελω να εχω ενα σωρο συσκευες εδω μεσα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xlife Απρίλιος 8, 2016 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2016 Πηγαινε στις συνδεσεις δυκτιου επελεξε τις δυο συνδεσεις ethernet δεξι κλικ και γεφυρα δυκτιου. Σε 1 λεπτο θα εισαι οκ Στάλθηκε από το SM-G350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 9, 2016 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2016 Αυτο που λες διαβασα πως ειναι για να συνδεσω 2x ethernet στο ιδιο δυκτιο ωστε να 2πλασιαστουν ο ιταχυτητες . Παντος καταφερα να βρω την λυση , πηγα στις ιδιοτητες του ethernet 1 και εβαλα να μοιραζει ιντερνετ μεσω του ethernet 2 . Παρολαυτα για καποιο λογο την μεταξυ μας συνδεση την βλεπει ως undefined- public network (δουλευει ομως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts